Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

16/05/2016
“OPERA AL CARRER” AMB ELS AMICS DE GIRONA. MAIG DEL 2016

 Tal com ja va sent habitual el mes de maig, s’acaba de celebrar a Girona el Dia europeu de l’òpera, amb la participació dels Amics de l’Òpera de Girona (AAOG). Per necessitats de programació l’espectacle s’ha ofert el 15 de maig, uns dies més tard de la jornada europea estàndard.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge

             La celebració s’ha realitzat amb un espectacle a la Plaça de l’Ajuntament Gironí. Per això el format respon a la denominació d’Òpera al Carrer. Hi ha col·laborat l’Ajuntament gironí i també s’ha realitzat en el marc de les commemoracions del 30è aniversari del Festival de Peralada.

            L’espectacle ha consistit en un recull d’àries, duet si tercets d’òperes cèlebres. Els participants han estat: la soprano gironina Maite Mer, el tenor valencià Jorge Juan Morata, la mezzo Georgina Reiner, cantant de Sant Feliu de Guíxols. L’acompanyament instrumental anava a càrrec del figuerenc de Santi Escura .

       Podeu veure instantànies del recital clicant AQUÍ, amb un enllaç a la fotogaleria correponent.

         La Plaça del vi de Girona va ser el marc concorregut i engalanat amb motiu també de la setmana de les Flors. De l’espectacle es van oferir tres representacions: a les 12 del matí i a les 5 i les 6 de la tarda.