Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

14/02/2020
REUIÓ DELS AMICS DE GIRONA AMB LA DIRECCIÓ DEL LICEU

 

    El dimecres 12 de desembre es va celebrar una reunió al Liceu entre la direcció del teatre i una delegació dels Amics de l'Òpera de Girona. Va ser una trobada per afermar el mutu coneixement i revisar la col·laboració.

 

Imatge de complementFoto dels participants a la reunió, ja al final de la trobada Ampliar imatge

      Per part del Liceu hi van estar presents el Sr. Salvador Alemany (president del Patronat), el Sr. Valentí Oviedo (Director General) i el Sr. Pol Avinyó (la persona que manté habitualment el contacte i realitza les conferències que s'ofereixen a Girona). No va poder assistir, per estar fora, el director artístic, el qual ens ha ofert una propera ocasió de trobar-nos.

      Per part dels Amics de l'Òpera de Girona hi va acudir una representació de la Junta: l'Àngela Mas, que havia estat promotora de la trobada, el Toni Quintana, la Joana Zambrana i Joan Manel Barceló.

     Sintetitzem tot seguit els principals continguts de la conversa:

  • Els Amics vam explicar l'evolució de l'Associació en complir-se 10 anys de la nostra fundació
  • Es va revisar la col·laboració amb el Liceu: en primer lloc les intervencions del Cor dels Amics reforçant el Cor del Liceu, en diverses ocasions. I, darrerament, les anades a funcions del Liceu, en bus des de Girona. D'aquestes ja en superem la vintena al llarg de cinc temporades, amb un total de 1023 participants.
  • La direcció del Liceu va voler saber com es valoren produccions darreres del teatre
  • També ens van preguntar sobre com s’acollirà una programació que inclogui més òpera contemporània i amb títols no tant habituals. Coincidirem tots que cal anar renovant les obres que s'ofereixen, mantenint, però, un nombre ampli de funcions en els obres típiques de repertori que s’ofereixin.
  • Com a tema a aprofundir es posà sobre la taula el de la promoció de l'anada al Liceu del públic jove (menor de 35 anys). Es mirarà de concretar alguna iniciativa de cares a la propera temporada, si es troben fórmules operatives.

     La delegació dels Amics de l'Òpera de Girona va agrair la cordial acollida i la possibilitat de debatre sobre la tasca del cap i casal de l'òpera del país amb els seus responsables