Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

22/11/2017
CICLE A FIGUERES D’ÒPERES TRANSMESES I PROJECTADES EN DIRECTE

     Acabem de tenir notícia que a l’espai cultural figuerenc La Cate hi ha programat un cicle de sis transmissions operístiques sota el títol Òpera en directe. Seran cinc òperes i un ballet. Depenent del teatre les òperes es transmeten a un quart o a tres quarts de vuit de la tarda. Podeu consultar el programa de La Cate que trobareu annex en aquesta notícia.

Imatge de complement Ampliar imatge

 Pel que fa al ballet, retransmès el dia 25-V-2018, és l’únic de creació contemporània i correspon a  música de diversos compositors i coreografia de H. Shechter. Una de les sessions ja s’ha realitzat i ara queden les cinc restants.

     Les 5 òperes que es transmeten són totes del segle XIX. Tres autors són italians, amb obres del tercet de compositors més populars: Verdi, Puccini i Donizetti; una és francesa, Roméo et Juliette, de Gounod; i, finalment, una d’autor rus, Boris Godunov, de Mússorgski.

     Pel que fa als teatres en què es representen le sobres, aquestes arriben de dues ciutats: Barcelona i París. Concretament, el Liceu i els parisencs teatres de l’Òpera Garnier i La Bastille.

 

Annex: Programa de transmissions  (pdf 455.65KB)