Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

27/11/2016
ASSEMBLEA-SOPAR DELS AMICS DE L’ÒPERA DE GIRONA: 21-XII

             Tal com és habitual en el mes de desembre es durà a terme la trobada de l’assemblea de socis de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Girona. A continuació es realitza una trobada  oberta de convivència i cant, en forma de sopar-concert. Mentre l’assemblea està només dedicada als socis i sòcies, el sopar resta obert a qualsevol persona que vulgui compartir una trobada en la que a més d’un àpat conjunt s’aprofita per a fer un petit recital de cançons i finalment una cantada nadalenca col·lectiva.

Instantània del sopar operístic gironí del desembre del 2015 Ampliar imatge

             El dimecres dia 21 de desembre a l’hotel Carlemany de Girona i en el restaurant El Pati Verd es celebren dos actes consecutius molt importants per als Amics. A les 8 del vespre es celebra l’asemblea on els socis tractaran com a temes més importants: la renovació de membres de la Junta(aquest any, per cert, toca fer força renovació); també, es debatran els informes d’activitats i econòmic del curs que acaba; i, es preveuran activitats i iniciatives de cares a impulsar la lírica a les comarques gironines en el proper 2017.

            A partir de les 9 s’inicia l’acte de gaudi i convivència, de manera oberta. Al voltant d’unes taules del restaurant escollit es realitza un petit recital de cançons, amb àries i petits conjunts, generalment acompanyats al piano. Hi participen habitualment cantants vinculats a l’Associació o col·laboradors que ja han participat en altres activitats. Després de les postres és costum de prioritzar la cançó nadalenca i aquí passem ja a cantar tots, tant els cantants qualificats com els que ens agrada la música. I, sobretot, els que ens agrada que les festes de culminació de l’any serveixin per estrènyer les relacions i el bon ambient amb persones amb les que compartim quelcom: en aquest cas el gust per la música i la veu.

    PER DESCOMPTAT QUE TOTHOM QUI VULGUI ESTÀ INVITAT A PARTICIPAR EN EL SOPAR DE GERMANÓ OPERÍSTICA POSANT-SE EN CONTACTE AMB L’ASSOCIACIÓ.