Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

27/11/2016
EL TEATRE MUNICIPAL DE GIRONA PROGRAMA TRES ÒPERES DINS DEL PRIMER SEMESTRE DEL 2017. OFERTES D’ENTRADES, DISTRIBUÏDES PELS "AMICS" FINS AL 15 DE GENER

             Enguany el T. Municipal gironí augmentarà l’oferta d’espectacles operístics. La noticia és de celebrar. És important, però, que hi hagi una bona acollida de públic per a facilitar que l’òpera es segueixi programant en següents edicions.

Imatge de complement Ampliar imatge

             Les òperes que es representen són:

   Il Convito,  de Domenico Cimarosa. Dia 17-II-2017 (21 h.)

   Manon Lescaut,  de Giacomo Puccini. Dia 5-III-2017  (19 h)

   Carmen,  de Georges Bizet. Dia 24-V-2017  (21h)

            Una hora abans de cada espectacle s’oferirà un comentari previ, per ajudar a contextualitzar l’obra, en el mateix Teatre Municipal, per part dels Amics de Girona, amb la intervenció de Joan Manel Barceló.

 

       Els Amics de l’Òpera de Girona s’han prestat a fer de promotors en la fase de venda d‘entrades. A canvi, el Municipal fa una significativa oferta per a les persones que, mitjançant l’Associació, adquireixin entrades que combinin diversos espectacles.

 

            Els/les interessats/des a adquirir entrades amb descompte poden obtenir-los demanant diversos tipus de paquests d'entrades, fins al dia 15 de gener del 2017, al web:

operagironabus@gmail.com