Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

15/12/2017
ASSEMBLEA DELS AMICS DE L’ÒPERA DE GIRONA I SOPAR-CONCERT

       El dijous 14 de desembre, un xic abans de Nadal, com és tradicional en l’entitat, es va celebrar l’assemblea anual de socis. Es va realitzar, com també és costum, al restaurant del Pati Verd, annex a l’hotel Carlemany de Girona.

Maite Mer (soprano) i Claudio Suzin (piano) Ampliar imatge

          En primer lloc, es va celebrar l’assemblea pròpiament dita, amb una dotzena de socis i sòcies. Es va constar que el darrer any havia augmentat en un 12% l’afiliació, passant a ser 56 membres. Es van aprovar els comptes i les activitats. Es va assumir que per a la propera temporada es diversificaran les sortides en bus per escoltar música incloent una anada al Palau de la Música Catalana.  Es va demanar que s’incorporés nova gent a la Juta, cosa que no es va concretar, però amb l’acord de deixar unes setmanes per tal que, qui vulgui, s’hi afegeixi. També es va recordar que els reunions solen ser a la tarda dels primers dimarts de mes i que les trobades de la Junta queden obertes a qualsevol soci/a, dement, això sí, que es connecti abans amb algun dels membres de l’organització per constatar hora, lloc i que no hi hagi un canvi de data ocasional. S’acordà que les quotes del present es cobraran ara a final d’any.

       Acabada la part de feina, es va passar al sopar, moment que s’aprofità per a repartir els carnets als nous membres o a altres que encara no l’havien recollit. Els membres assistents a la vetllada va ser d’uns vint-i-cinc. Prèviament i al final de l’àpat, es va oferir un recital de veu i piano. Van intervenir la soprano, i presidenta dels Amics, la Maite Mer i el pianista Claudio Suzin, el qual participava per primera vegada en l’efemèrides. El repertori va començar amb lírica catalana, seguint per lírica francesa. També altres incisos, com alguna peça operística italiana, que no podia faltar. Es va finalitzar amb la cantada de nadales, a la que es van afegir, en major o menor grau, la resta d’assistents.

      Ens vam acabar desitjant unes bones festes i feliç any, desig que es va extensiu a tots els que ens llegeixin.