Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

15/12/2017
EL DIARI DE GIRONA IMPULSA UNA PROMOCIÓ DE DISCOS I LLIBRETS OPERÍSTICS

       El Diari de Girona ven per preu mòdic una col·lecció de 9 llibrets amb cinc discos CD cadascun. Es tracta d’una col·lecció editada el 2012, amb el títol de Grandes Maestros de la Ópera. El rellançament aquest any de la col·lecció ha estat impulsat per diversos diaris a nivell de l’estat. El material consisteix en nou estoigs que combinen llibrets d’unes 80 pàgines i un total de 45 CD. Cada disc porta una selecció de fragments d’una de les òperes dels nou compositors.

Imatge de complement Ampliar imatge

      Els músics són Bellini, Donizetti, Mozart, Puccini, Rossini, Txaikovski, Verdi, Wagner. En un cas, es tracta d’un conjunt de cinc autors francesos: Bizet, Debussy, Delibes, Gounodi  Offenbach. Els enregistraments venen de diverses procedències. S’ha procurat que hi surtin sovintejats els cantants i directors més coneguts.

     Si algú està interessat a adquirir la col·lecció, la pot comprar de cop anant a la seu del Diari de Girona. Es troba al passeig General Mendoza no 2. Es tracta d’unes oficines que estan, a peu de carrer, a la base del “bolet” de la Plaça Catalunya i que donen a l’Onyar. Cada estoig val 5,95 €. Si hom és subscriptor del diari aquest és tot el cost, 53,55 €. Sinó, cal adquirir un diari per cada lliurament, quedant en aquest cas en 64,35 € (et donen 9 butlletes que et permeten obtenir durant els dies respectius en diari en qualsevol quiosc)

 

Enllaç:  Enllaç