Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

24/06/2018
JA ES PODEN RESERVAR PLACES PER ANAR EN BUS A VEURE ÒPERA, DES DE GIRONA A BARCELONA

 

         S’obre una nova temporada d’Operabus, la 2018/19. La iniciativa, Es organitza anades col·lectives, en bus, des de Girona a Barcelona per tal d’assistir a funcions d’òpera. Seran cinc desplaçaments al Liceu i un al Palau de la Música Catalana (local aquest que és novetat al Operabus).

Al·legoria d ela temporada 2918/19 Ampliar imatge

 

   Depenent de l’obra i incloent el cost del bus els preus oscil·len entre els 95 i 125 €, gràcies als descomptes especials que fa el teatre barceloní a les expedicions que provenen de fora d ela ciutat, amb una reducció força superior al 30%. O sigui, que en grup aconseguim descomptes d’una tercera part del que valdria l’entrada individual. Les localitats són de bona visibilitat, en zona 3 (de les 8 zones que contempla el Liceu). Els socis dels Amics gaudeixen d’un descompte complementari en el transport de 5 €.

     En el cas del Palau la visita no serà per veure una òpera sinó per a un concert. Una cita força especial donat que veurem un dels actes de comiat que la soprano nord americana  Renée Fleming abans de deixar els escenaris. Aquí l’import és un xic superior.

     Tal com s’ha fet en anteriors edicions, prèviament a les sortides s’oferirà una conferència a la casa de Cultura per a preparar l’obra que hom pot veure. En qualsevol cas, les xerrades estaran obertes al públic en general i s’imparteixen de manera gratuïta

      Com a cantants de primera fila a destacar: Javier Camarena, Irene Théorin, Dolora Zajic, Ildebrando D’Arcangelo, Ludmyla Monastyrska i la ja citada Renée Fleming.

 

RESUMIM:

 

 19-X.-    I Puritani, de Bellini (Liceu)

 15-XII.-  L’italiana in Algeri, de Rossini (Liceu)

 19-I.-     Madama Butterfly, de Puccini (Liceu)

 5-II.-      Concert Renée Fleming,  (Palau de la Música Catalana) [COMPLERT]

 13-IV.-  La Gioconda, de Ponchielli (Liceu)

 9-VI.-    Tosca, de Puccini (Liceu)

 

    Hom pot rerservar plaça (entrada més bus) amb el formulari que activareu amb l’enllaç que apareix tot seguit. Un cop enviada la petició es reben les instruccions per a confirmar el pagament i assignació de butaques.

                                PREMEU PER A FER LES RESERVES.

 

     El programa previst, amb més detalls, es recull en l’enllaç que trobareu al final

Annex: Programa Operabus 2018/19  (pdf 377.05KB)