Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

31/08/2020
DUES ÒPERES AL LICEU PER A JOVES QUE NO SOBREPASSIN ELS 35 ANYS. VIATGES DES DE GIRONA, PER 25eur. (ENTRADA I BUS)

 

     Des del territori gironí hem volgut sumar-nos al Liceu en l'esforç de promoció per a facilitar que la gent més jove s'acosti i conegui l'òpera en viu. És un fet reconegut que els espectacles operístics en directe, per molts motius, tenen un atractiu i sentit molt superiors a un mer visionat en una pantalla o sentint un enregistrament. Cal procurar, si més no, que el cost de l'espectacle no sigui una limitació a iniciar-se en la lírica.

Logotip busos operístics per a més joves de 35 anys Ampliar imatge

  

       Els Amics de l'Òpera de Girona, per la seva part, ha demanat unes places al Liceu per a distribuir-les entre persones de les comarques. També organitzen un desplaçament a dues funcions que es faran al Liceu en la temporada 2020-2021. Són funcions normals, que l'únic que tenen de particular és que estan reservades en exclusiva per a persones que no sobrepassin els 35 anys.

      Per a facilitar-ne l'accés a gent jove els preus, per a qualsevol seient de la sala gran del Liceu es situa a 20 eur. . Els Amics de l'Òpera de Girona organitzen un bus que, d'anada i tornada fins a les portes del Liceu, tindrà el preu reduït de 5 eur. . És a dir, que des de Girona hom pot veure una òpera pel cost total de 25 eur.

 

   Les dues obres són:

 

-          Don Giovanni, de Mozart, el 22 d'octubre, en funció que comença a les 20h.

(en podeu veure les característiques)

 

-          La Traviata, de Verdi, el 7 de desembre, en funció que s'inicia a les 20h.

(en podeu veure les característiques)

 

     Qui hi estigui interessat pot demanar informació AQUÍ  o  fer reserves AQUÍ .