Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

26/11/2019
HOMENATGE A ÀNGELS ALABERT FELIU PER LA SEVA TRAJECTÒRIA MUSICAL

     Al centre Cívic de Sant Narcís, al barri on l’homenatjada ha viscut, es va celebrar un merescut acte d’homenatge i reconeixement. Amb la protagonista present encara que, malauradament, no en pogué gaudir amb plenitud. Tot i que l’acte es feia en el seu barri, tal com va posar de manifest l’alcaldessa Sra. Marta Madrenas en la seva intervenció, el reconeixement ho era de tota la ciutat

 

Imatge de complement Ampliar imatge

 

     Àngels Feliu, segons recordava la documentació de difusió de l’acte, ha estat pianista, compositora i pedagoga. Fundadora i directora del Cor Maragall del 1979 al 2009 i mestra de mola de la gent que s’ha dedicat a la música a Girona.

 

    Com no podia ser d’altra manera, en el teatre del Centre Cívic de Sant Narcís, a més dels parlaments, l’acte es centrà en intervencions musicals, buscant en les mateixes composicions de l’homenatjada o al·lusions a ella. Intervingueren antics alumnes de la Sra. Alabert, Gemma Coma i Alabert (mezzo-soprano), Agustí Coma i Alabert (violí), el grup Paraula de poeta i el Cor Maragall. També es projectà una filmació documental, realitzada expressament per l’acte, amb fotos de l’artista i educadora i recull d’entrevistes que en glosaven la personalitat i trajectòria..

     Al final, es lliurà una placa que és la que donarà nom a la sala de música, la sala del piano, del Centre cívic. En la mateixa sala s’exposarà un retrat que també fou lliurat en la cloenda de l’homenatge. Hem de fer constar la gran afluència de públic així com el ritme àgil i l’adequació de les intervencions. Benvingut sigui, encara que malauradament un xic tardà, el ben merescut reconeixement.

 

YOU TUBE DE L’ACTE