Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

17/05/2017
EL LICEU A LA FRESCA 2017 SERÀ EL 21-VII amb "IL TROVATORE"

     Com ja ve sent habitual, el mes de juliol ens presentarà en espais públics i gratuïts, ja des vespre, una funció operística complerta i en directe. Es tracta del "Liceu a la Fresca". Són ja moltes les poblacions de les comarques gironines que s'han vingut sumant a la transmissió. A la ciutat de Girona està previst fer la projecció, en pantalla gran, a la Plaça dels Jurats, tal com es va fer l'any passat.

     Podreu consultar en els mitjans de comunicació totes le spoblacions que s'hi impliquen. La transmissió dels senyal és en directe i a les 10 del vespre, el 21 de juliol.

Imatge de complement Ampliar imatge

    Els organitzadors compten superar els 121 municipis que van participar en l'edició de l'any pasat. La principal novetat enguany consisteix en la participació de força ciutats de l'Estat. 

Els protagonsites de la funció del 21-VII-2017 són: Yonghoon Lee (Manrico), Tamara Wilson (Leonora), Ekaterina Gubanova (Azucena), George Petean (Comte de Luna), Marco Spotti (Ferrando), María Miró (Inés) y Jorge Rodríguez Norton (Ruiz). La direcció musical és de Daniele Callegari.

     La producció és nova, signada per Joan Anton Rechi que s'ha inspirat en els gravats de "Los desastres de la Guerra" de Goya donat que l'argument també ens presenta una situació de gerra a Espanya, encara que la de Verdi era d'ambientació medieval