Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

27/12/2016
REALITZADA LA TROBADA ANUAL DELS AMICS DE L’ÒPERA DE GIRONA

             Poc abans de Nadal, en aquest cas el dia 21 de desembre, seguint la tradició s’ha celebrat la trobada anual dels Amics de l’Òpera gironins. L’activitat es va fer en el restaurant El Pati Verd i va tenir quatre moments diferents. Unes estones van ser de reflexió sobre la situació actual de la lírica a les nostres contrades i altres van ser de gaudi i companyonia.

Una panoràmica del la trobada Veure galeria Ampliar imatge

             En la fase de l’assemblea destacarem la renovació de la Junta. Dos amics, La Natàlia Donato i el Toni Bardera han deixat la junta per motiu d’incompatibilitat amb altres activitats personals: De tots dos es va agrair les seves aportacions: el Toni com a primer secretari de l’associació i en el cas de la Natàlia com a persona que va estar ben implicada en l’impuls del cor dels Amics així com en tastes de difusió de les activitats de l’entitat. Però vam donar la benvinguda a tres noves incorporacions a la Junta: L’Antònia Boix, el Toni Fernández i la Joana Zambrana. Aquesta última assumeix la secretaria. Com és habitual es va fer repàs de les actuacions i comptes de l’any que s’acabava i es van debatre les activitats previstes per al nou any. Els temes van ser presentats per la presidenta, Maite Mer.

            En la part lúdica es va començar per un petit recitat d’àries i duets operístics i de sarsuela, després es va passar al sopar i s’acabà amb una cantada de nadales, moment en què els assistents es van sumar, uns amb més perícia que altres, a la cantada festiva. Cal destacar la incorporació entre els cantants que van oferir el recital el tenor de Santa Coloma de Farners Josep Viader, cantant que retorna després de catorze anys d’activitat a l’estranger i que actualment està oferint diversos recitals.