Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

29/12/2018
L’ASSEMBLEA-CONCERT ANUAL DELS AMICS DE GIRONA. CANVI DE JUNTA. HOMENATGE A LA MAITE MER

 

     A mitjans de desembre es realitza tradicionalment la trobada anual de l’Associació dels Amics de l’Òpera de Girona. Enguany s’ha celebrat el 13 de desembre del 2018, al Restaurant El Pati Verd (Hotel Carlemany) de Girona, amb més de trenta participants. Com explicarem, els continguts de la trobada van ser densos.

Un moment del concert (foto Toni Quintana) Veure galeria Ampliar imatge

 

     En una primera instància es realitzà l’assemblea de socis. Llegida i aprovada l’acta anterior, la fins aleshores presidenta, Maite Mer, va explicar que deixava el càrrec, després de vuit anys de dedicació, donada l’acumulació de dedicacions personals.

     Es va continuar revisant les activitats de l’any que acaba i els comptes de l’Associació. Es va escollir una nova junta (podeu llegir-ne l petit "programa d'intencions" presentat per l'equip aspirant a se escollit) i es va debatre projectes per al nou any. Com a intencions a destacar, en primer lloc el procurar la continuïtat de la feina fins aquí realitzada. Es continuiarà deixant obertes les reunions mensuals de la Junta de l'associació a tos els membres que hi vulguin particuipar: per tal que es pugui fer efectiu, cal tenir presnet que les reunions solen ser els primer dimarts hàbil del mes i, per a confirmar la cosa, es publicarà al calendari del web les convocatòries de les reunions, amb el dia i l'hora, el lloc i els continguts previstos. Com a tema més novedós hi ha la intenció de recuperar la feina de promoció d’activitats líriques a les nostres contrades. La nova Junta va quedar:

 

-            - Joan Manel Barceló, president

-           -  Joana Zambrana, secretària

-           -  Josep Frigola, administrador

-            - Fàtima Cortada, vocal

-           -  Àngela Mas, vocal

-           -  Toni Quintana, vocal

-           -  Pilar Vinyet, vocal.

 

     En la segona part de la trobada, centrada ja en la cosa lúdica, es va fer un sopar. Abans de l’àpat i al final es va tenir un petit concert líric. La part musical va anar a càrrec, com és tradicional en aquestes trobades, de la soprano Maite Mer, que cantà acompanyada pel pianista Pau Zabala.

    Al final de la trobada es va retre un petit homenatge a la presidenta sortint, la Maite Mer. Joan Manel Barceló, en nom dels assistents, va agrair i reconèixer la tasca de la Maite Mer al front de l’associació. Va recordar els festivals i el cor que s’havien promogut i el sentit de constància i continuïtat que ha donat vida l’entitat dels aficionats a l’òpera de les nostres contrades. Ella i el Toni Bardera van promoure del no res una entitat que faltava a les nostres comarques i de la que ara tots gaudim. En l’homenatge es va lliurar un ram de flors a la Maite i els aplaudiments dels presents va rubricar i va fer compartit l’agraïment a la fundadora.