Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

17/04/2019
CLUB DE LECTURA SOBRE UNA BIOGRAFIA DE PUCCINI. EL 4-VI-2019

 

    Des de fa uns dies es pot gaudir i participar a Girona al votant de la lectura d’una biografia de Giacomo Puccini. És una iniciativa de la Biblioteca Carles Rahola, que participa en el projecte LiceuBib. Qui vulgui, i de manera gratuïta, pot recollir un exemplar de la biografia que porta per títol “Puccini” , escrita per Peter Siuthwell-Sander, que va sortir a Barcelona el 2002 editada per Robinbook. Els llibres es recullen al taulell de recepció de la biblioteca.

Síntesi d ela convocatòria Ampliar imatge

 

     És una iniciativa oportuna perquè, als voltants de les dates del club de lectura, hom podrà veure en viu dues òperes del compositor de Lucca: el diumenge 19 de maig La Bohème al Teatre Principal de Girona (a les 18 h.). I durant el juny Tosca al Liceu (hi ha una sortida amb OperaGirobus el 9-VI).

     La iniciativa ve coordinada per Maria Àngels Prat Masferrer i compta amb la col·laboració dels Amics de l’Òpera de Girona. El dimarts dia 4 de juny hi haurà una posada en comú de les impressions i valoracions que els participants hagin tret de la lectura de l’assaig biogràfic.

Enllaç:  Enllaç