Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
19/09/2020

 

     És evident que la persistència del Coronavirus condiciona les activitats operístiques. En el nostre cas, les que podem realitzar i promoure des de Girona.

     A mitjans setembre ens trobem a Catalunya amb una norma sanitària d'ocupació, per a concerts i actes culturals, del 50%. Sembla que en breu termini l'ocupació es pot situar en dos terços dels aforaments dels locals. En qualsevol cas, la cosa pot anar fluctuant en un futur. Creiem des dels Amics, sempre respectant les directrius oficials de prevenció, que cal treballar en tres sentits, com a mínim:

-         Veure i informar fins a quin punt ens afectarà les sortides en bus Girona-Liceu [publiquem a sota els criteris fets públics en al presentació de la temporada que es va realitzar a la Casa de Cultura el 17-IX-2020]

-         Promoure en l'entorn de les comarques gironines concerts de petits format que permetin als professionals i als aficionats seguir vivint la lírica en viu.

-         Mirar de continuar i enfortir les conferències divulgatives sobre òpera, mantenint així el contacte i promovent l'interès.

-         No es mantindrà el local de l'entitat obert al públic (ho estava els dilluns de 18 a 19h.) fins que es recuperi sensiblement la normalitat sanitària.

Logotip busos operístics per a més joves de 35 anys Ampliar imatge
31/08/2020

 

     Des del territori gironí hem volgut sumar-nos al Liceu en l'esforç de promoció per a facilitar que la gent més jove s'acosti i conegui l'òpera en viu. És un fet reconegut que els espectacles operístics en directe, per molts motius, tenen un atractiu i sentit molt superiors a un mer visionat en una pantalla o sentint un enregistrament. Cal procurar, si més no, que el cost de l'espectacle no sigui una limitació a iniciar-se en la lírica.

El recital Veure galeria Ampliar imatge
29/08/2020

 .

     Un 28 d'agost de l'any de la pandèmia, el 2020, després de llarga abstinència o escassedat, per a molts dels presents, de gaudir de la veu en directe, una cinquantena d'aficionades i aficionats vam poder viure un recital operístic amb grans artistes i qualitat. A més, amb gent de casa, que de vegades no cal anar a buscar a fora els gran intèrprets. El concert va estar organitzat per L'Ajuntament de L'Escala, amb la col·laboració dels Amics de l'Òpera de Girona.

      Es tractava de la segona actuació en què l'associació intervenia promovent la lírica durant l'afectació del Covid. La funció va comptar amb la presència de l'alcalde de L'Escala, el Sr. Víctor Puga, i el regidor Sr.Martí Guinart, així com el seguiment del Sr. Josep Torner. Cal constatar i agrair la implicació de l'Ajuntament escalenc en la defensa de la cultura en moments difícils.

Imatge de complement Ampliar imatge
01/08/2020

      Ja ha sortit la relació de sortides que l'OperaGiroBus, promogut pels Amics de l'Òpera de Girona, preveu per ala temporada entrant.

     Tots sabem que les condicons sanitàries poden interrompre o limitar molt la temporada. En tot cas, procurem estar preparats per si el Liceu pot funcionar amb certa normalitat. Sinó, ja ho advertirien les autoritats sanitàries

Busos al Liceu Ampliar imatge
31/07/2020

      Per primera vegada els Amics de l'Òpera de Girona promouen sortides en bus Girona-Liceu-Girona per tal d'assitir a les sessions específiques en òperes que, en la nova temporada, estarn dedicades a joves d'entre 18 a 35 anys.

 

Veure galeria
30/07/2020

      El dia 9 de juliol, a la terrassa de l'Hotel de Sant Roc de Calella de Palafrugell es va celebrar una recital amb la intervenció de la soprano Laura Coll. L'acompanyà al piano Alessio Coppola.

     Va donar la benvinguda Lluïsa Bonal, de l'Associació de Veïns i Amics de Calella de Palafrugell i va fer un comentari de comiat Joan Manel Barceló, en nom de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Girona. Aquestes eren les dues entitats que van promoure la vetllada lírica. En Toni Quintana va fer de presentador.

 

144 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>