Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Memòria 2020 Ampliar imatge
29/12/2020

      S'acaba de presentar la memòria anual d'activitats del 2020 de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Girona. Aquí es pot consultar.

Vitrall amb la Nativitat recentment descobert a la Catedral de Girona Ampliar imatge
29/11/2020

             Les circumstàncies excepcional de l?actual pandèmia han aconsellat de posposar al mes de gener el tradicional concert de Nadal de Música Antiga de Girona. Es per això que no hi haurà l?acostumada presentació prèvia al concert, i aquesta es farà dins la mateix auditori. Els detalls de l?accés al concert es donaran a conèixer oportunament a la pàgina web  de l?associació ? www.magirona.org en funció de la situació sanitària del moment.  

ParleM d'Òpera. Logo Ampliar imatge
28/11/2020

      Evidentment que ja fa temps que organitzem conferències. especialment el cicle "Apropament a l'Òpera" que amb tant d'encert protagonitza en Pol Avinyó. Es tracta, aquest darrer, d'un cicle acordat conjuntament i amb patrocini del Liceu. També s'ha ofert alguna xerrada puntual, promoguda per l'Associació, en algun moment

      La novetat, ara, és que plantegem un cicle tot ell dissenyat i totalment promogut pels Amics de l'òpera gironins. També proioritza que els ponents siguin persones de i relacionades amb les nostres comarques, sense, però, que hagi de ser aquest un criteri exclusiu o limitador.

Estatuts LOGO Ampliar imatge
29/09/2020

      Després d'un llarg tràmit aquest mes de setembre s'ha rebut del departament de Justícia de la Generalitat el vist-i-plau a les modificacions dels estatuts de l'Associació.

     És la primera vegada que es retoca la norma interna dels Amics de l'Òpera de Girona des de la seva fundació, ara fa deu anys.

Imatge de complement Ampliar imatge
19/09/2020

 

     És evident que la persistència del Coronavirus condiciona les activitats operístiques. En el nostre cas, les que podem realitzar i promoure des de Girona.

     A mitjans setembre ens trobem a Catalunya amb una norma sanitària d'ocupació, per a concerts i actes culturals, del 50%. Sembla que en breu termini l'ocupació es pot situar en dos terços dels aforaments dels locals. En qualsevol cas, la cosa pot anar fluctuant en un futur. Creiem des dels Amics, sempre respectant les directrius oficials de prevenció, que cal treballar en tres sentits, com a mínim:

-         Veure i informar fins a quin punt ens afectarà les sortides en bus Girona-Liceu [publiquem a sota els criteris fets públics en al presentació de la temporada que es va realitzar a la Casa de Cultura el 17-IX-2020]

-         Promoure en l'entorn de les comarques gironines concerts de petits format que permetin als professionals i als aficionats seguir vivint la lírica en viu.

-         Mirar de continuar i enfortir les conferències divulgatives sobre òpera, mantenint així el contacte i promovent l'interès.

-         No es mantindrà el local de l'entitat obert al públic (ho estava els dilluns de 18 a 19h.) fins que es recuperi sensiblement la normalitat sanitària.

Logotip busos operístics per a més joves de 35 anys Ampliar imatge
31/08/2020

 

     Des del territori gironí hem volgut sumar-nos al Liceu en l'esforç de promoció per a facilitar que la gent més jove s'acosti i conegui l'òpera en viu. És un fet reconegut que els espectacles operístics en directe, per molts motius, tenen un atractiu i sentit molt superiors a un mer visionat en una pantalla o sentint un enregistrament. Cal procurar, si més no, que el cost de l'espectacle no sigui una limitació a iniciar-se en la lírica.

148 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>