Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Dimonis i òpera Veure galeria Ampliar imatge
23/01/2020

      El divendres 24 de gener del 2020 es va realitzar una conferència amb el títol "El Dimoni a l'òpera". Es va realitzar al Centre Cívic de Sant Narcís en el marc de les celebracions per la recent reconstrucció del Pont del Dimoni, estructura medieval que comunicava els sectors de Santa Eugènia i Sant Narcís, en l'actual ciutat de Girona.

    L’acte va ser organitzat pel Laboratori de Cultura de Sant Narcís, amb el suport del Centre Cívic de Sant Narcís i la colla de Geganters de Santa Eugènia. Feu la presentació la Sra. Conxa Masià.

La façana del nou local Veure galeria Ampliar imatge
13/01/2020

 

   El dilluns 13 de gener s'obria per primera vegada al públic un despatx fixe dels Amics de l'Òpera de Girona. El local es troba a l’Hotel d’Entitats de Girona, que depèn de la Generalitat.

        Restarà obert al públic de manera regular tots els dilluns, de les 18 a les 19 hores. Va semblar que l'ocasió es mereixia una petita celebració, a manera d'aperitiu.

Imatge de complement Ampliar imatge
28/12/2019

 

     TORRE DEL LAGO- VERAGGIO - TOSCANA

 

Del 16 al 19 de juliol del proper any 2020 hem organitzat un viatge a La Toscana, per a gaudir del 66è festival Puccinià que té lloc a  Torre del Lago, on Puccini hi va viure i  va compondre algunes de les seves òperes més conegudes com Madame Butterfly.

 

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
28/12/2019

 

     Tal com és tradició entre els Amics de l'Òpera de Girona el mes de desembre es va celebrar la trobada anual. Fou, com és també costum, a l’Hotel Carlemany de Girona, el dimarts 17-XII. L’encontre va tenir dues parts, l’assemblea de socis i la segona un sopar-concert.

Muntatge instantània d'uns colònies recents i Schönbrunn de fons Ampliar imatge
27/11/2019

 

       Una notícia interessant de ressenyar és que continua el dinamisme viatges de la coral de Sant Hilari Sacalm. Les Veus Alegres porten ja setanta tres anys de vida i no perden empenta. Es denota la vitalitat del grup i la bona feina del seu director, en Xavier Garriga.

Imatge de complement Ampliar imatge
26/11/2019

     Al centre Cívic de Sant Narcís, al barri on l’homenatjada ha viscut, es va celebrar un merescut acte d’homenatge i reconeixement. Amb la protagonista present encara que, malauradament, no en pogué gaudir amb plenitud. Tot i que l’acte es feia en el seu barri, tal com va posar de manifest l’alcaldessa Sra. Marta Madrenas en la seva intervenció, el reconeixement ho era de tota la ciutat

 

131 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>