Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

El recital Veure galeria Ampliar imatge
29/08/2020

 .

     Un 28 d'agost de l'any de la pandèmia, el 2020, després de llarga abstinència o escassedat, per a molts dels presents, de gaudir de la veu en directe, una cinquantena d'aficionades i aficionats vam poder viure un recital operístic amb grans artistes i qualitat. A més, amb gent de casa, que de vegades no cal anar a buscar a fora els gran intèrprets. El concert va estar organitzat per L'Ajuntament de L'Escala, amb la col·laboració dels Amics de l'Òpera de Girona.

      Es tractava de la segona actuació en què l'associació intervenia promovent la lírica durant l'afectació del Covid. La funció va comptar amb la presència de l'alcalde de L'Escala, el Sr. Víctor Puga, i el regidor Sr.Martí Guinart, així com el seguiment del Sr. Josep Torner. Cal constatar i agrair la implicació de l'Ajuntament escalenc en la defensa de la cultura en moments difícils.

Imatge de complement Ampliar imatge
01/08/2020

      Ja ha sortit la relació de sortides que l'OperaGiroBus, promogut pels Amics de l'Òpera de Girona, preveu per ala temporada entrant.

     Tots sabem que les condicons sanitàries poden interrompre o limitar molt la temporada. En tot cas, procurem estar preparats per si el Liceu pot funcionar amb certa normalitat. Sinó, ja ho advertirien les autoritats sanitàries

Busos al Liceu Ampliar imatge
31/07/2020

      Per primera vegada els Amics de l'Òpera de Girona promouen sortides en bus Girona-Liceu-Girona per tal d'assitir a les sessions específiques en òperes que, en la nova temporada, estarn dedicades a joves d'entre 18 a 35 anys.

 

Veure galeria
30/07/2020

      El dia 9 de juliol, a la terrassa de l'Hotel de Sant Roc de Calella de Palafrugell es va celebrar una recital amb la intervenció de la soprano Laura Coll. L'acompanyà al piano Alessio Coppola.

     Va donar la benvinguda Lluïsa Bonal, de l'Associació de Veïns i Amics de Calella de Palafrugell i va fer un comentari de comiat Joan Manel Barceló, en nom de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Girona. Aquestes eren les dues entitats que van promoure la vetllada lírica. En Toni Quintana va fer de presentador.

 

INDICACIÓ DE COM ACCEDIR Veure galeria Ampliar imatge
02/07/2020

    LA CONFERÈNCIA ESTÀ PENSADA PER A PERSONES QUE, DES DE DIVERSOS INDRETS DE CATALUNYA, VIVIM FORA DE BARCELONA I RODALIA

 

    Va ser oferta en directe el dia 2 de luliol del 2020.

 

 

Imatge de complement Ampliar imatge
25/06/2020

    El dijous 9 de juliol,a les 20,30 i a CALELLA DE PALAFRUGELL celebrarem una primera vetllada destinada a RECUPERAR LA VEU. 

     Serà un sopar-recital en un hotel-restaurant a tocar de la costa.

     El contingut musical tindrà tres parts:

- Francesa

- Italiana

- Catalna

     Amb òpera, lírica i cançó.

148 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>