Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Amb motiu del bicentenari Verdi-Wagner (caricatures de Julià Pascual que aquí presentem en un fons propi del web) Ampliar imatge
22/07/2015

      L’artista radicat a Girona, Julià Pasqual Fortea, ja fa un temps que ha vingut fent aportacions plàstiques per a diverses finalitats de recolzament de les activitats dels Amics de l’òpera de Girona.

El ventall-programademà de Girona Ampliar imatge
21/07/2015

      El dissabte 18 de juliol (coincidint en dia que havia estat tristament assenyalat en el país) s’oferia en una connexió simultània una de les darreres representacions de la temporada del Liceu d’aquest curs. Es transmetia “La Traviata” de Verdi, en diferit i en transmissió de TV3, oferta pel Canal 33 i , simultàniament, en connexió amb 14 punts de projecció pública  en sengles ciutats de Catalunya.

     Vam tenir ocasió de sentir la projecció feta  a Girona. Un primer centre d’interès era veure com s’adequava una nova placeta de la ciutat, el Passeig Aristide Maillol (en mig del nou edifici de la Generalitat a Girona). Val a dir que el lloc resulta recollit i guarda bé el so, encara que l’aforament resulta limitat. Va resultar més o menys suficient per a la vetllada passada però segurament es va arribar al límit d’aforament. D’entrada s’havien posat 250 cadires, seients que es van ampliar una mica quan les places van anar quedant ocupades. Altre públic va estar-se dempeus o assegut a terra. Finalment, hi va haver algun moviment de gent que entrava i pel motiu que fos tornava a sortir. Fem l’estimació que pel recinte van circular unes 400 persones.

Imatge de complement Ampliar imatge
22/06/2015

 Completat en tres setmanes les places per la Lucia de Lammermoor.

Queden algunes places per anar a la "Madama Butterfly" (Sabadell, 22-IV-2016) i a la "Flauta màgica" (Liceu, 23-VII-2016)

Imatge de complement Ampliar imatge
24/05/2015

             Organitzarem des de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Girona (AAOG) tres anades a veure òpera en directe a teatres relativament propers. Hem previst les obres i dies en funció de l’atractiu de l’obra i de la presumible facilitat de dia més assequible (per dia de setmana i previsió de disponibilitat d’entrades). No tenim d’entrada la certesa de comptar amb suficents entrades però com que ens movem amb molta antelació i en un grup organitzat, esperem tenir èxit (veureu mésw avallles precaucions previstes ple cas de no obtenir prous entrades) Les obres seran:


- LICEU:
 Lucia de Lammermoor [la bogeria del belcanto]. Dia previst 11-XII-2015: divendres, a les 20h. i fora d'abonament). Durada de l’espectacle de 3 hores.

- SABADELL:  Madama Butterfly  [potser la més emotiva de la lírica]. Dia previst divendres 22-IV-2016). Ho solen fer a les 9 del vespres. Durada estimada 2h i 45’

- LICEU:  La flauta màgica [la més mágica de totres les òperes] (dia previst dissabte 23 de juliol-2016, a les 20 h). Durada de l’espectacle: 3 hores.

             Evuidentment, cap dels títols té cap desperdici i són tots del gran repertori i enorme popularitat.

Imatge de complement Ampliar imatge
23/05/2015

             A mesura que la primavera s’ha ant consumint els responsables respectius han anat presentant públicament els festivals de música estiuencs de les nostres contrades. Amb data 25-IV ja vam comentar les ofertes dels més matiners. Ara continuarem amb, també, interessants programes al nostre abast. Destacarem en especial, tal com és propi d’aquest butlletí, les ofertes líriques i basades en el protagonisme de la veu.

Un detall del material imprès exposat sobre Ampliar imatge
08/05/2015

            El diumenge 3 de maig es va representar al Teatre Municipal de Girona la Turandot de Puccini. L’obra és mítica per inacabada i per la dificultat tant vocal com escènica que sol implicar. Els Amics de l’Òpera de Girona (AAOG) van intervenir en la fase prèvia amb una xerrada de presentació que ajudés a situar l’obra.

144 Registres trobats.
<<<Pàgina  21 | 22 | 23 | 24 | >