Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Il Teuzzone, el 25-II-2017, en el moment del preludi Ampliar imatge
26/02/2017

   Al Liceu s'han ofert dues úniques funcions de l'opera d'Antonio Vivaldi  Il Teuzzone. La direcció ha vingut de Jordi Savall que ja havia ofert fa uns anys un altre Vivaldi al mateix teatre: Farnace el 2014. L'obra ha estat molt poc representada tot i que estem a dos anys per a que es celebrin els tres segles de la seva estrena a la ciutat, emblemàtica per a l’òpera, de Màntua. És una de la cinquantena d’òperes del músic venecià, malauradament poc difoses. Ell deia que n’havia composat 94 !

Moment dels assajos al Municipal de Girona. Foto publicada per El Punt Ampliar imatge
26/02/2017

      El grup gironí Òpera Jove ha promogut i estrenat l’òpera del s XVIII Il Convito, obra de Domenico Cimarosa. La primera representació va ser donat el 17 de febrer al Teatre Municipal de Girona i és el primer de més d’una dotzena de funcions d’una gira pel país.

La conferència de presentació del llibre el 22-II-2017 Ampliar imatge
24/02/2017

     Organitzat pels Amics del Museu d’Art de Girona aquest dimarts 22 de febrer s’ha realitzat la conferència i presentació del llibre, recentment editat, Quan la música esdevé passió. Els germans Francesc i Joseph Civil. Els dos xarlistes i autors del llibre són Lluís Brugués i Agustí (antic director del Conservatori I Albéniz de Girona) i Albina Varés i de Batlle (que havia estat tècnica de l’Arxiu Municipal de Girona). Ambdós autors també són músic si van ser deixebles de Francesc Civil.

Un moment de la sortida. Foto Carme Llac Veure galeria Ampliar imatge
04/02/2017

             El dijous dia 2 de març un bus operístic gironí anava al Liceu portant-nos a veure l’òpera Werther de Jules Massenent. Venia organitzat pels Amics de l’Òpera de Girona. El drama està basat en la famosa novel·la de Goethe, Les tribulacions del jove Werther. Al Liceu no es representava des de feia 25 anys tot i que la presència en aquest teatre de l’obra ha estat sovintejada, ja que la que veiem era la 17ª reposició de la composició de Massenet, amb una seixantena de representacions prèvies.

Cartell de l'obra realitzat per Julià Pascual per als afeccionats gironins Veure galeria Ampliar imatge
27/01/2017

      El dijous 26 de gener del 2017 s’ha realitzat a l’Auditori Viader de la Casa de cultura gironina un apropament a l’obra proposada. El xarlista era el Pol Avinyó, divulgador musical vinculat al departament de promoció del Liceu. Com és habitual es tractava de facilitar el coneixement de l’obra que s’anirà a veure col·lectivament amb el Bus operístic (Girona-Liceu) promogut des dels Amics de l’Òpera de Girona.

Imatge de complement Ampliar imatge
27/12/2016

            Per començar bé l’any els Amics hem previst obres en les que us invitem a venir en grup. Es tracta de tres títols del Liceu de Barcelona i tres que en els propers mesos oferirà el Teatre Municipal de Girona. En tots els casos els Amics hem aconseguit uns descomptes propers al 30% en els espectacles per a les persones que vingueu amb nosaltres. Podeu veure les obres i preus en oferta en la segona part de la notícia.

.

123 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>