Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Pol Avinyó dirigint-se al públic assitent Veure galeria Ampliar imatge
17/03/2017

      Pol Avinyó, com ja és habitual, v apresentar la segünet obra que s'organitza des de Girona per anar a veure al Liceu (la sortida serà el 26-III). Es va fer a la casa de Cultura gironina sent la sessió presentada per Antònia Boix.

 

Memòries per a la beca formativa de la Diputació de Girona i una foto d'estudi de Juan Sánchez Ampliar imatge
15/03/2017

      Acaba de sortir publicat a la Revista der Girona (n 301, de març-abril 2017) un article, escrit per un membre de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Girona, que recull la trajectòria de Juan Sánchez Arolas, personatge poc conegut entre nosaltres però que ha tingut una considerable carrera en el ballet clàssic.

Imatge de complementActe de presentacio temp. 2017-18 el 14-III. El Dr general del Liceu Roger Guasch i la Dra. Artística Christina Scheppelmann Ampliar imatge
15/03/2017

                 A mitjans març s’ha fet pública la programació de la temporada 2017/18 del Liceu. Per a poder triar o com a mínim seguir els espectacles que ens poden interessar pot ser pràctic tenir a mà una guia breu. Val a dir que l’interès dels títols com de molts dels cantants resulta molt elevat. La principal crítica que s’ha fet és l’absència d’obra contemporània i la escassa presència d’aportacions del país.

Imatge promocional de l'obra, pels Amics de Sabadell Veure galeria Ampliar imatge
09/03/2017

     En la present temporada l’oferta operística del teatre gironí ha experimentat un apreciable augment de l’oferta, cosa que celebrem. En pocs mesos s’ha ofert la segona d’una sèrie de tres òperes força seguides. Efectivament, el diumenge 5 de març del 2017 s’ha representat el que va ser el primer èxit de Puccini: Manon Lescaut. Ha estat interpretada pels Amics de l’Òpera de Sabadell. Ha estat la primera vegada que l’opera s’interpretava a Girona, encara que el Municipal ja va tenir una “Manon Lescaut” el 1897, però en versió teatral.

Il Teuzzone, el 25-II-2017, en el moment del preludi Ampliar imatge
26/02/2017

   Al Liceu s'han ofert dues úniques funcions de l'opera d'Antonio Vivaldi  Il Teuzzone. La direcció ha vingut de Jordi Savall que ja havia ofert fa uns anys un altre Vivaldi al mateix teatre: Farnace el 2014. L'obra ha estat molt poc representada tot i que estem a dos anys per a que es celebrin els tres segles de la seva estrena a la ciutat, emblemàtica per a l’òpera, de Màntua. És una de la cinquantena d’òperes del músic venecià, malauradament poc difoses. Ell deia que n’havia composat 94 !

Moment dels assajos al Municipal de Girona. Foto publicada per El Punt Ampliar imatge
26/02/2017

      El grup gironí Òpera Jove ha promogut i estrenat l’òpera del s XVIII Il Convito, obra de Domenico Cimarosa. La primera representació va ser donat el 17 de febrer al Teatre Municipal de Girona i és el primer de més d’una dotzena de funcions d’una gira pel país.

127 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>