Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Therin amb la capa groga en homenatge als represaliats catalans Ampliar imatge
01/12/2017

      El dijous 30 de novembre, al paranimf de la Universitat de Barcelona, la gran soprano sueca va oferir una selecció de lieder en el marc del cicle LIVE Victoria Barcelona, convocatòria centrada en el lied en homenatge a Victoria de los Ángeles.

Aplaudiments al final de la primera part. JMBS Ampliar imatge
27/11/2017

     El diumenge 26 de novembre, l’Auditori de Barcelona, s oferia un recital d’àries amb la mezzosoprano Vivica Genoux. Operem hi ha estat present i aquí en recollim un petit comentari. De ser veritat que els locals d’espectacles del país deuen estar passant una certa crisi de públic perquè, malgrat l’atractiu del programa, L’Auditori lluïa només una bona entrada, sense estar ple.

Imatge de complement Ampliar imatge
22/11/2017

     Acabem de tenir notícia que a l’espai cultural figuerenc La Cate hi ha programat un cicle de sis transmissions operístiques sota el títol Òpera en directe. Seran cinc òperes i un ballet. Depenent del teatre les òperes es transmeten a un quart o a tres quarts de vuit de la tarda. Podeu consultar el programa de La Cate que trobareu annex en aquesta notícia.

Imatge de complement Ampliar imatge
24/10/2017

 Publiquem una molt senzilla partitura manuscrita, del capità A. Campredon que va ser trobada a Girona entre el fons documental d’uns antics gestors.

Imatge de complement a partir de foto de la diada d'en Toni fernández Veure galeria Ampliar imatge
23/10/2017

      La segona òpera de la temporada a la que hem assistit amb l’òperabus promogut pels Amics de l’Òpera de Girona ha estat Un Ballo in Maschera, de Verdi. En aquesta ocasió, el 21 d’octubre, la sortida ha coincidit amb la gran manifestació a Barcelona per a demanar l’alliberament dels presos polítics, els Jordis. Això ha comportat algun canvi en l’horari i sistema d’arribada, com ja es comentarà.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
17/09/2017

      El divendres 15 de setembre un contingent de gironins vam anar a veure l’òpera de Rossini “Il Viaggio a Reims”, obra encarregada per a celebrar las cerimònies de coronació de l’absolutista Carles X de França.  Il Viaggio és una obra poc representada, primer perquè tot just fa 33 anys que es va recuperar i, també, donat que es necessiten entre 14 i 18 cantants solistes. Uns dies abans s’havia fet a Girona una conferència de presentació.

148 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>