Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
18/06/2016

Donant continuïtat a la iniciativa del juliol passat, El Liceu en col·laboració amb TV3 ofereix una fórmula el màxim d'oberta per a promoure l'òpera. El Liceu a la Fresca invita als ajuntaments que vulguin a oferir en pantalla gran transmissions simultànies al màxim de localitats de Catalunya l'òpera que en aquells moments s'estarà representant al teatre barceloní. Les projeccions es faran el divendres 8 de juliol a partir de les 10 del vespre i també seran retransmeses pel Canal 33. L’obra prevista aquesta vegada és La Bohème de Puccini.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
16/05/2016

 Tal com ja va sent habitual el mes de maig, s’acaba de celebrar a Girona el Dia europeu de l’òpera, amb la participació dels Amics de l’Òpera de Girona (AAOG). Per necessitats de programació l’espectacle s’ha ofert el 15 de maig, uns dies més tard de la jornada europea estàndard.

Dos moments de l'escenari partit en dues meitats Ampliar imatge
16/05/2016

          El Royal Opera House, Coven Garden, de Londres ha estrenat una producció particular de la Lucia di Lammermoor de Donizetti. Aquesta òpera, per cert, ha estat també inclosa en la programació del Liceu en la present temporada (sobre la versió de Barcelona hem fet algunes referències des d’aquest web –VEIEU-). La londinenca ha estat una producció que ha suscitat comentaris i polèmica, particularment en els aspectes teatrals. Hem tingut ocasió de veure in situ la representació de manera que incloem aquí alguns comentaris, més aviat descriptius, dels motius de polèmica.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
24/04/2016

amicsoperagi.entitatsgi.cat/galeria_detall_1/_CAFjuKR7gbU2_vVh2mgCgX2vEZoMkh5y0kmiHOfJWAal8dXAW8cTSIXD_5oXxBEN

             BUSOS OPERÍSTICS AMB ELS AMICS

 

Estarem d'acord que res millor per a rebre la primavera que les papallones. Així que aquest 22 d'abril, coordinat des dels Amics de l'Òpera de Girona, hem assistit a la representació de Madama Butterfly, de Puccini, al teatre La Faràndula de Sabadell.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
17/04/2016

         El dilluns 11 d'abril, organitzada pels  Amics de l'Òpera de Girona, s'ha realitzat una xerrada al voltant de la primera de les dues òperes orientalistes que va composar Puccini.  Com el títol de la trobada deia, es pretenia un apropament a la Madama Butterfly.

 

Versió de La Flauta que ofereix enguany el Liceu Ampliar imatge
27/03/2016

   Durant el mes d'abril podeu demanar plaça pel bus col·lectiu que els Amics de l'Òpera de Girona organitzem per assistir, al Liceu, a la funció de La Flauta Màgica de Mozart el diumenge dia 24 de juliol (a les 5 de la tarda).

   A més de la comoditat d'aconseguir l'entrada i el viatge d'una sola tacada, és de destacar que comptem amb descomptes del 30% com a mínim. Hi ha 2 tipus d'entrades:

   - Zona 3, al cost de 100 € per plaça: inclou el bus i l'entrada a preu de 85€ (en lloc del preu públic de 128€)

   - Zona 4, al cost de 80€ per plaça: inclou el bus i l'entrada al preu de 65€ (en lloc del preu públic de 93€)

122 Registres trobats.
<<<Pàgina  11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | >>>