Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
17/09/2017

      El divendres 15 de setembre un contingent de gironins vam anar a veure l’òpera de Rossini “Il Viaggio a Reims”, obra encarregada per a celebrar las cerimònies de coronació de l’absolutista Carles X de França.  Il Viaggio és una obra poc representada, primer perquè tot just fa 33 anys que es va recuperar i, també, donat que es necessiten entre 14 i 18 cantants solistes. Uns dies abans s’havia fet a Girona una conferència de presentació.

Il·lustració de Julià Pascual per als Ampliar imatge
15/09/2017

       Al llarg del mes d'octubre el Liceu oferirà fins a 14 funcions d'Un Ballo in maschera de Giuseppe Verdi. El bus operístic des de Girona ens hi portarà el dia 21 d'octubre.

Programa 2017-18 Ampliar imatge
05/09/2017

    Com ja és tradicional els Ocine de Girona ofereixen una nova temporada d'òpera i un parell de ballets. Entre tot es podran veure catorze títols. La majoria, onze, s'ofereixen en directe (s'indica Live en aquest cas) i tres van en diferit.

    La majoria d'obres i fins a vuit estaran escenificades al ROH de Londres, dues a París (l'Opéra National) i altres quatre a Sydney, Viena, Lieja i Barcelona, en aquest darrer cas el Romeu i Julieta.

Programació 2017-18 Ampliar imatge
05/09/2017

     A la capital garrotxina i entre els dies 2 de setembre a 21 de juny els Cines Olot ofereixen una sèrie de fins a deu òperes. Serà la segona edició de temporada lírica. Quatre de les obres s'ofereixen en directe (sistema Live) i sis sòn en diferit. El preu és de 19 i de 16€, respectivament (hi ha la possibilitat d'agafar un abonament).

     Una curiositat consisteix en que totes les obres es representen en un teatre operístic diferent, amb l'excepció de La Scala de Milà amb dues funcions.

Portada del programa del concert Ampliar imatge
05/07/2017

      El diumenge 2 de juliol i a l’església de Santa Eugènia es celebrava un homenatge gironí al músic Zoltán Kodáy del que enguany es commemora els 50 anys de la seva mort. Dues corals van culminar així un procés de col·laboració i intercanvi al voltant del projecte comú de reconeixement a l’hongarès, amb un doble concert, íntegrament amb obres de l’homenatjat. Les corals han estat el Cor de noies de L’Arc, de Barcelona i el Cor de noies de Claudefaula, de Girona. Ambdós conjunts vocals es van repartir sengles peces de Kodály, unes per separat i altres en comú.

Els amics cap al Don Giovanni Veure galeria Ampliar imatge
01/07/2017

      El divendres 30 de juny s’ha fet la darrera expedició per a veure “Don Giovanni”, de Mozart, al teatre del Liceu. Els expedicionaris érem en aquesta edició 49, portats i recollits en bus a la porta del local. L’organització ha estat dels Amics de l’Òpera de Girona.

125 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>