Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Un moment del recital. Foto Toni Q.
09/02/2019

 

     La cèlebre soprano nord-americana Renée Fleming està realitzant una extensa gira de comiat com a cantant. Els amics de l’òpera de Girona hi vam voler estar present organitzant una baixada col·lectiva al Palau de la Música Catalana. Va ser el dimarts  5 de febrer 2019. En aquesta ocasió les entrades que aviat es van esgotar, es van haver d’agafar amb més de mig any d’anticipació i amb poc temps. En part per això el contingent va ser aquesta vegada de quinze aficionades/ats gironins.

Imatge de complementCinema i Musica Antiga al Truffaut Ampliar imatge
12/01/2019

 

   Al Cinema Truffaut de Girona, es projectaran, amb comentari previ, tres pel·lícules que tenen com a protagonista important la música clàssica. L’oferta cultural abastarà, a ritme quinzenal, tres dijous, entre mitjans gener i mitjans febrer. Organitzat per la Societat Handeliana de Girona.

Un moment del concert (foto Toni Quintana) Veure galeria Ampliar imatge
29/12/2018

 

     A mitjans de desembre es realitza tradicionalment la trobada anual de l’Associació dels Amics de l’Òpera de Girona. Enguany s’ha celebrat el 13 de desembre del 2018, al Restaurant El Pati Verd (Hotel Carlemany) de Girona, amb més de trenta participants. Com explicarem, els continguts de la trobada van ser densos.

Un moment d ela xerrada de presentació (foto Marina Donat) Ampliar imatge
29/12/2018

 

     Aquest mes de desembre, concretament el dia 7, Els amics de l’òpera de Palafrugell organitzaven la seva tradicional audició d’una òpera mitjançant la projecció de la mateixa en format de sala de conferències. L’assistència sobrepassava la trentena de persones. Aquesta és una activitat que realitzen de manera regular i trimestrals cada primer divendres del trimestre.

un dels pamflets en homenatge a J. Camarena, llançat des del galliner el mateix dia 19-X Veure galeria Ampliar imatge
22/10/2018

 

     Com a primera expedició al Liceu d’aquesta temporada hi ha hagut una sortida en bus per a veure I Puritani, la darrera i gran obra de Bellini, a més, amb un repertori de cantants de luxe. En aquesta ocasió els inscrits de les nostres comarques amb el Bus Operístic vam ser 58 expedicionaris.

Caballé. in Memoriam Ampliar imatge
07/10/2018

A Montserrat Caballé.

      Ja tens un lloc en la Història i en el nostre record.

152 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona