Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Dos moments de l'escenari partit en dues meitats Ampliar imatge
16/05/2016

          El Royal Opera House, Coven Garden, de Londres ha estrenat una producció particular de la Lucia di Lammermoor de Donizetti. Aquesta òpera, per cert, ha estat també inclosa en la programació del Liceu en la present temporada (sobre la versió de Barcelona hem fet algunes referències des d’aquest web –VEIEU-). La londinenca ha estat una producció que ha suscitat comentaris i polèmica, particularment en els aspectes teatrals. Hem tingut ocasió de veure in situ la representació de manera que incloem aquí alguns comentaris, més aviat descriptius, dels motius de polèmica.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
24/04/2016

amicsoperagi.entitatsgi.cat/galeria_detall_1/_CAFjuKR7gbU2_vVh2mgCgX2vEZoMkh5y0kmiHOfJWAal8dXAW8cTSIXD_5oXxBEN

             BUSOS OPERÍSTICS AMB ELS AMICS

 

Estarem d'acord que res millor per a rebre la primavera que les papallones. Així que aquest 22 d'abril, coordinat des dels Amics de l'Òpera de Girona, hem assistit a la representació de Madama Butterfly, de Puccini, al teatre La Faràndula de Sabadell.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
17/04/2016

         El dilluns 11 d'abril, organitzada pels  Amics de l'Òpera de Girona, s'ha realitzat una xerrada al voltant de la primera de les dues òperes orientalistes que va composar Puccini.  Com el títol de la trobada deia, es pretenia un apropament a la Madama Butterfly.

 

Versió de La Flauta que ofereix enguany el Liceu Ampliar imatge
27/03/2016

   Durant el mes d'abril podeu demanar plaça pel bus col·lectiu que els Amics de l'Òpera de Girona organitzem per assistir, al Liceu, a la funció de La Flauta Màgica de Mozart el diumenge dia 24 de juliol (a les 5 de la tarda).

   A més de la comoditat d'aconseguir l'entrada i el viatge d'una sola tacada, és de destacar que comptem amb descomptes del 30% com a mínim. Hi ha 2 tipus d'entrades:

   - Zona 3, al cost de 100 € per plaça: inclou el bus i l'entrada a preu de 85€ (en lloc del preu públic de 128€)

   - Zona 4, al cost de 80€ per plaça: inclou el bus i l'entrada al preu de 65€ (en lloc del preu públic de 93€)

29/02/2016

             El Municipal des de fa uns anys ofereix una òpera de la programació promoguda per l’AAOS (els de Sabadell). La funció es realitza en el marc d’Òpera Catalunya: després de 3 representacions al Teatre La Faràndula de Sabadell, l’obra fa gira per diverses ciutats catalanes.

Imatge de complement Ampliar imatge
18/02/2016

             El dijous 18 de febrer s’ha celebrat, al centre Cívic Barri Vell-Mercadal com estava previst, la segona tertúlia programada per al present trimestre. L’hem dedicada a preparar la Passió segons sant Joan, de JS Bach, obra que el proper mes de març s’interpretarà a l’Auditori de Girona.

144 Registres trobats.
<<<Pàgina  11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | >>>