Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
29/12/2015

             Està organitzant-se el segon viatge col·lectiu organitzat pels Amics de l’Òpera de Girona per anar a veure l’òpera Madama Butterfly de Puccini. Anirem en bus al teatre La Faràndula de Sabadell on els Amics de l’Òpera de Sabadell (els mateixos que els darrers anys venen al Municipal de Girona a fer algunes òperes) promouen tres representacions. Nosaltres assistirem a la del divendres 22 d’abril del 2016. Aquí recordem com encarregar places i els terminis.

Al•legoria de les tertúlies operístiques a partir d’un dibuix de Nuno Duarte reerit a uns tertulaians de Lisboa. Ampliar imatge
28/12/2015

             Un dels acords de l’assemblea anual dels Amics de l’Òpera de Girona, celebrada el dia 23-XII-2015, ha estat la d’iniciar trobades entre afeccionats amb un format nou, pel que sabem, a Girona. Sota el nom de Tertúlies operístiques pretenem fer trobades participatives que busquin l’intercanvi d’opinions i de sensacions entre afeccionats. La idea és la de partir de l’experiència personal dels que ens agrada l’òpera. No es busca que hom sigui un expert: ans al contrari, el nivell d’intercanvi pretén ser subjectiu i espontani, sense haver de comptar amb coneixements tècnics sinó, simplement, sensibilitat pel gènere i ganes d’intercanviar. Aquí hi tindran espai les opinions, gustos, dubtes, sabers i ignoràncies de la gent que vulgui intervenir. Entre tots pretenem enriquir-nos i aprofundir, gaudint, al voltant del món de l’òpera.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
24/12/2015

 

            El passat 23-XII-2015, al menjador del Pati Verd, al Carlemany de Girona, s’ha celebrat la tradicional assemblea anual en el format de començar per la reunió i acabar amb un sopar d’aperitius acompanyat, i no podia ser l’altra manera, per recital líric. Comentem alguns aspectes més destacats.

Començant a valorar: sortint de la representació [Foto: Maria del Vilar] Ampliar imatge
21/12/2015

 Immediatament d’acabada  la sortida en grup al Liceu, el 11-XII-2015, per a veure la interpretació de la Lucia di Lammermoor els organitzadors hem enviat unes poques preguntes de valoració i suggeriments. Oferim tot seguit un recull dels comentaris i una proposta de conclusions

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
19/12/2015

             De manera oberta els Amics de l’Òpera de Girona han impulsat l’organització d’un bus que ens porta des de Girona a veure diverses òperes que s’interpreten en el nostre país. Aquest mes de desembre s’ha fet la primera expedició. Ha estat al Liceu amb la Lucia di Lammermoor de Gaetano Donizetti.

Imatge de complement Ampliar imatge
17/12/2015

        El dia 17-XII el Teatre Municipal de Girona acaba d’anunciar la temporada fins al juny del 2016. Entre les obres programades tenim l’ùnica òpera prevista a Girona per aquest curs: Otello de Verdi. Val la pena d’estar al cas perquè es tracta d’una gran obra i perquè és en els fases inicials que hom pot aconseguir les entrades que més interessin, dins de cada zona i preu. Els preus no són massa cars gràcies a que el teatre ofereix l’obra assumint pèrdues encara que vengui totes les entrades. Els preus són de 48 fins a 10 €.

133 Registres trobats.
<<<Pàgina  11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | >>>