Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Gràfica de les votacions per a les tries d'òperes Ampliar imatge
26/04/2018

 

     Per tal de concretar el programa d’òperes a veure en el Liceu i davant dels dubtes plantejats en el segon i tercer trimestre de la temporada l’Òperbus ha llançat una consulta en la que calia triar entre dues alternatives. En el segon trimestre les propostes eren: Madama Butterfly de Puccini o La Gioconda de Ponchielli. Per al tercer trimestre les obres foren Tosca de Puccini o Luisa Miller de Verdi.

Imatge de complement Ampliar imatge
24/03/2018

 

    Va estat la quarta expedició de la temporada de l’Operabus. Vam anar a veure la més coneguda òpera d’Umbero Girodano. Els expedicionaris, conjuntament en un bus, van ser 24. Va ser organitzat pels Amics de l’Òpera de Girona, resultant la penúltima de les expedicions programades.

Al·lusió al Don Carlo de Girona Ampliar imatge
19/03/2018

 

    El passat dimecres 14 de març es representà al Teatre Municipal de Girona l’òpera de Verdi “Don Carlo”. Es va oferir al versió italiana de 1884, en 4 actes. Com és habitual la companyia va ser la sabadellenca AAOS, en la XXXa temporada del cicle Òpera Catalunya que porta el gènere a diverses poblacions del país. Precisament el Don Carlo ha servit com a obra commemorativa dels trenta anys d’aquest cicle operístic.

El bus que ens portava al Liceu a prendre el nostre Veure galeria Ampliar imatge
18/01/2018

     La tercera sortida en autocar per anar a veure òpera al Liceu ha estat, de moment, el punt culminant de la temporada. Es tractava d’acostar-nos a l’Elisir d’Amore, de Gaetano Donizetti. Hi va participar més gent que mai, tant a la conferència prèvia feta a Girona com en el desplaçament. És veritat que l’obra presenta un gran atractiu. Oferim tot seguit una breu descripció de les dues jornades.

Maite Mer (soprano) i Claudio Suzin (piano) Ampliar imatge
15/12/2017

       El dijous 14 de desembre, un xic abans de Nadal, com és tradicional en l’entitat, es va celebrar l’assemblea anual de socis. Es va realitzar, com també és costum, al restaurant del Pati Verd, annex a l’hotel Carlemany de Girona.

Imatge de complement Ampliar imatge
15/12/2017

       El Diari de Girona ven per preu mòdic una col·lecció de 9 llibrets amb cinc discos CD cadascun. Es tracta d’una col·lecció editada el 2012, amb el títol de Grandes Maestros de la Ópera. El rellançament aquest any de la col·lecció ha estat impulsat per diversos diaris a nivell de l’estat. El material consisteix en nou estoigs que combinen llibrets d’unes 80 pàgines i un total de 45 CD. Cada disc porta una selecció de fragments d’una de les òperes dels nou compositors.

148 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>