Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Salutacions finals Ampliar imatge
11/04/2017

     El marc idoni del Palau de la Música Catalana va ser escenari per a la representació de la Passió de Mateu, de JS Bach. L’obra immensa, tant per la seva durada que ofereix més de dues hores i mitja de música, com per la qualitat i intensitat de molts del passatges d’una composició de caire religiós que segueix despertant admiració avui en dia. La jornada tenia també l’interès de veure dirigint a al cèlebre flamenc René Jacobs. Operem hi va ser present.

Veure galeria Ampliar imatge
27/03/2017

      Com a tercera sortida de la temporada de busos 2016/17 el diumenge 26-de març es va anar al Liceu a veure el Rigoletto. Es tractava d’una interessant producció tant pels aspectes escenogràfics com per bona part del repertori vocal solista. Responent a l’expectativa, tant de l’obra com del seu muntatge, la resposta en el bus operístic va estar molt notable: es van apuntar un total de 53 persones, la xifra més gran en els dos anys que s’organitzen els autobusos.

Pol Avinyó dirigint-se al públic assitent Veure galeria Ampliar imatge
17/03/2017

      Pol Avinyó, com ja és habitual, v apresentar la segünet obra que s'organitza des de Girona per anar a veure al Liceu (la sortida serà el 26-III). Es va fer a la casa de Cultura gironina sent la sessió presentada per Antònia Boix.

 

Memòries per a la beca formativa de la Diputació de Girona i una foto d'estudi de Juan Sánchez Ampliar imatge
15/03/2017

      Acaba de sortir publicat a la Revista der Girona (n 301, de març-abril 2017) un article, escrit per un membre de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Girona, que recull la trajectòria de Juan Sánchez Arolas, personatge poc conegut entre nosaltres però que ha tingut una considerable carrera en el ballet clàssic.

Imatge de complementActe de presentacio temp. 2017-18 el 14-III. El Dr general del Liceu Roger Guasch i la Dra. Artística Christina Scheppelmann Ampliar imatge
15/03/2017

                 A mitjans març s’ha fet pública la programació de la temporada 2017/18 del Liceu. Per a poder triar o com a mínim seguir els espectacles que ens poden interessar pot ser pràctic tenir a mà una guia breu. Val a dir que l’interès dels títols com de molts dels cantants resulta molt elevat. La principal crítica que s’ha fet és l’absència d’obra contemporània i la escassa presència d’aportacions del país.

Imatge promocional de l'obra, pels Amics de Sabadell Veure galeria Ampliar imatge
09/03/2017

     En la present temporada l’oferta operística del teatre gironí ha experimentat un apreciable augment de l’oferta, cosa que celebrem. En pocs mesos s’ha ofert la segona d’una sèrie de tres òperes força seguides. Efectivament, el diumenge 5 de març del 2017 s’ha representat el que va ser el primer èxit de Puccini: Manon Lescaut. Ha estat interpretada pels Amics de l’Òpera de Sabadell. Ha estat la primera vegada que l’opera s’interpretava a Girona, encara que el Municipal ja va tenir una “Manon Lescaut” el 1897, però en versió teatral.

123 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>