Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

El bus que ens portava al Liceu a prendre el nostre Veure galeria Ampliar imatge
18/01/2018

     La tercera sortida en autocar per anar a veure òpera al Liceu ha estat, de moment, el punt culminant de la temporada. Es tractava d’acostar-nos a l’Elisir d’Amore, de Gaetano Donizetti. Hi va participar més gent que mai, tant a la conferència prèvia feta a Girona com en el desplaçament. És veritat que l’obra presenta un gran atractiu. Oferim tot seguit una breu descripció de les dues jornades.

Maite Mer (soprano) i Claudio Suzin (piano) Ampliar imatge
15/12/2017

       El dijous 14 de desembre, un xic abans de Nadal, com és tradicional en l’entitat, es va celebrar l’assemblea anual de socis. Es va realitzar, com també és costum, al restaurant del Pati Verd, annex a l’hotel Carlemany de Girona.

Imatge de complement Ampliar imatge
15/12/2017

       El Diari de Girona ven per preu mòdic una col·lecció de 9 llibrets amb cinc discos CD cadascun. Es tracta d’una col·lecció editada el 2012, amb el títol de Grandes Maestros de la Ópera. El rellançament aquest any de la col·lecció ha estat impulsat per diversos diaris a nivell de l’estat. El material consisteix en nou estoigs que combinen llibrets d’unes 80 pàgines i un total de 45 CD. Cada disc porta una selecció de fragments d’una de les òperes dels nou compositors.

Therin amb la capa groga en homenatge als represaliats catalans Ampliar imatge
01/12/2017

      El dijous 30 de novembre, al paranimf de la Universitat de Barcelona, la gran soprano sueca va oferir una selecció de lieder en el marc del cicle LIVE Victoria Barcelona, convocatòria centrada en el lied en homenatge a Victoria de los Ángeles.

Aplaudiments al final de la primera part. JMBS Ampliar imatge
27/11/2017

     El diumenge 26 de novembre, l’Auditori de Barcelona, s oferia un recital d’àries amb la mezzosoprano Vivica Genoux. Operem hi ha estat present i aquí en recollim un petit comentari. De ser veritat que els locals d’espectacles del país deuen estar passant una certa crisi de públic perquè, malgrat l’atractiu del programa, L’Auditori lluïa només una bona entrada, sense estar ple.

Imatge de complement Ampliar imatge
22/11/2017

     Acabem de tenir notícia que a l’espai cultural figuerenc La Cate hi ha programat un cicle de sis transmissions operístiques sota el títol Òpera en directe. Seran cinc òperes i un ballet. Depenent del teatre les òperes es transmeten a un quart o a tres quarts de vuit de la tarda. Podeu consultar el programa de La Cate que trobareu annex en aquesta notícia.

145 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>