Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Les 4 òperes 2018-19 a Sabadell Ampliar imatge
23/07/2018

      Amb quatre títols. De cada òpera s'interpreten tres sessions a Sabadell i, posteriorment, es porten per diversos indrets de Catalunya.

    A Girona se n'oferiran dues: L'Elisir d'Amore, de Donizetti i La Bohème, de Puccini.

Al·legoria d ela temporada 2918/19 Ampliar imatge
24/06/2018

 

         S’obre una nova temporada d’Operabus, la 2018/19. La iniciativa, Es organitza anades col·lectives, en bus, des de Girona a Barcelona per tal d’assistir a funcions d’òpera. Seran cinc desplaçaments al Liceu i un al Palau de la Música Catalana (local aquest que és novetat al Operabus).

esquema de le ssortides Ampliar imatge
28/05/2018

       Publiquem la relació de totes les sortides programades pels Amics de l’Òpera de Girona. S’aniran a veure en bus des de Girona. Busquem oferir més facilitats per anar a veure òpera i obtenir descomptes o estalvis considerables en els costos. A la vegada, una manera més enriquidora, per compartida, d’anar a les funcions. Podeu apuntar-vos-hi de manera oberta. Les sortides seran mitja dotzena:

Gràfica de les votacions per a les tries d'òperes Ampliar imatge
26/04/2018

 

     Per tal de concretar el programa d’òperes a veure en el Liceu i davant dels dubtes plantejats en el segon i tercer trimestre de la temporada l’Òperbus ha llançat una consulta en la que calia triar entre dues alternatives. En el segon trimestre les propostes eren: Madama Butterfly de Puccini o La Gioconda de Ponchielli. Per al tercer trimestre les obres foren Tosca de Puccini o Luisa Miller de Verdi.

Imatge de complement Ampliar imatge
24/03/2018

 

    Va estat la quarta expedició de la temporada de l’Operabus. Vam anar a veure la més coneguda òpera d’Umbero Girodano. Els expedicionaris, conjuntament en un bus, van ser 24. Va ser organitzat pels Amics de l’Òpera de Girona, resultant la penúltima de les expedicions programades.

Al·lusió al Don Carlo de Girona Ampliar imatge
19/03/2018

 

    El passat dimecres 14 de març es representà al Teatre Municipal de Girona l’òpera de Verdi “Don Carlo”. Es va oferir al versió italiana de 1884, en 4 actes. Com és habitual la companyia va ser la sabadellenca AAOS, en la XXXa temporada del cicle Òpera Catalunya que porta el gènere a diverses poblacions del país. Precisament el Don Carlo ha servit com a obra commemorativa dels trenta anys d’aquest cicle operístic.

145 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>