Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Un aspecte de la sala durant la xerrada del Don Giovanni del 27-VI Veure galeria Ampliar imatge
27/06/2017

       Amb un apropament al Don Giovanni mozartià, immediat a l’anada a en bus a veure l’obra al Liceu, es va celebrar una xerrada impartida per l’historiador i divulgador musical Pol Avinyó. Va ser a l’Auditori Josep Viader de la gironina Casa de la Cultura.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
26/05/2017

          Al Municipal de Girona s’ha representat la tercera òpera en tres mesos. A veure si la ratxa té continuïtat. Ha estat Carmen, de Bizet, en el cicle Òpera Catalunya, promoguda pels Amics de l’Òpera de Sabadell. La reserva de localitats presentava un ple ja des d’uns quants dies abans, això malgrat que la representació era entre setmana i l’hora tardana. Com de costum, prèviament es va oferir una presentació per part dels Amics de l’Òpera de Girona.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
17/05/2017

     Com en anys anteriors, els Amics de l’Òpera de Girona hem estat presents a l’espectacle Òpera a la fresca. Era el diumenge 14 de maig. És una manera de treure dels reductes elitistes i/o minoritaris el món de l’òpera. El moment és potser el més adequat: han volgut els astres que el Dia europeu de l’Òpera coincideix aproximadament amb Girona Temps de Flors. Moment, doncs, d’afluència i de gaudi de diverses formes de bellesa, que així ens entra per molts sentits: l’oïda, evidentment; la vista, donat que sempre s’ha procurat donar un toc vistós, per exemple amb els maquillatges, i com no, l’olfacte, donat que la gent està envoltada i visita aquell mateix dia força espais florals.

A punt d'entrar al Metropolitan el dia del 50 aniversari Ampliar imatge
17/05/2017

             El Met, el Metropolitan Opera de Nova York, és possiblement el més influent centre operístic en l’actualitat. Si més no el més potent. Cap altre teatre aconsegueix reunir la quantitat i la notorietat d’artistes lírics. Ho ha demostrat amb escreix a inicis del present mes maig per a celebrar el 50 aniversari de la construcció del nou edifici del Lincoln Center. Allà es van reunir més d’una quarantena de cantants, entre els més famosos del moment [PODEU VEURE el programa a les fotos 2 i 3].

       Hem pogut recollir informació de primera mà d’una de les associades dels Amics de l’Òpera de Girona, la Sra. Àngela Mas que ens ha facilitat imatges i les seves impressions de la Gala 50. Noms ben consagrats com Beczala, Damrau, DiDonato, Domingo, Garanca, Hvorostovsky, KaufmannLeonard, Levine -el director-, Meade, Netrebko, Opolais, Pape, Zajick, ... van estar presents en una mateixa vetllada. Vaja, el somni de molts aficionats en una sola tacada.

Imatge de complement Ampliar imatge
17/05/2017

     Com ja ve sent habitual, el mes de juliol ens presentarà en espais públics i gratuïts, ja des vespre, una funció operística complerta i en directe. Es tracta del "Liceu a la Fresca". Són ja moltes les poblacions de les comarques gironines que s'han vingut sumant a la transmissió. A la ciutat de Girona està previst fer la projecció, en pantalla gran, a la Plaça dels Jurats, tal com es va fer l'any passat.

     Podreu consultar en els mitjans de comunicació totes le spoblacions que s'hi impliquen. La transmissió dels senyal és en directe i a les 10 del vespre, el 21 de juliol.

Ampliar imatge
29/04/2017

     El 28 d'abril, en l'àmbit d'un grup d'amistat dels voltants de Bordils i Celrà, els Xarucs, s'ha realitzat una conferència de presentació de l'òpera mozartiana Don Giovanni, obra que, com es tindrà present, s'interpretrà properament al Liceu, el mes de juny. 

125 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>