Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Síntesi d ela convocatòria Ampliar imatge
17/04/2019

 

    Des de fa uns dies es pot gaudir i participar a Girona al votant de la lectura d’una biografia de Giacomo Puccini. És una iniciativa de la Biblioteca Carles Rahola, que participa en el projecte LiceuBib. Qui vulgui, i de manera gratuïta, pot recollir un exemplar de la biografia que porta per títol “Puccini” , escrita per Peter Siuthwell-Sander, que va sortir a Barcelona el 2002 editada per Robinbook. Els llibres es recullen al taulell de recepció de la biblioteca.

Els solistes vocals del concert, d'esquerra a dreta: Néstor Pindado, Gina Reiner i Maite Mer Ampliar imatge
09/04/2019

 Commemorant el moment històric del 11 de setembre, al cap de tres segles, Josep Rosinach Boronat(amb arranjaments de Jordi Nus) composà un fris musical que resseguix moments cabdals de la història de Catalunya, enumerant set episodis significatius. Es tracta d’una cantata per a cor, orquestra, tres solistes i cinc rapsodes, de subtítol “300 anys vencent” estrenada el 2014.

L'elisir al Municipal Veure galeria Ampliar imatge
05/03/2019

  

     El diumenge 3 de març del 2019 s’interpretava al teatre Municipal de Girona l’òpera de Donizetti  L’elisir d’amore. Era, com a mínim. la novena vegada que s’oferia en aquest teatre. La sessió va tenir una bona entrada, propera al ple absolut. Els aplaudiments finals van mostrar una bona satisfacció dels assistents. De manera prèvia es va realitzar una xerrada breu de presentació per part dels Amics de l’Òpera de Girona.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
10/02/2019

 

     El divendres dia 8 de febrer 2019, es va oferir una sessió àmplia, centrada en l’òpera Turandot, de Puccini, realitzada per part dels Amics de l’Òpera de Girona. S’hi van aplegar tres elements per aprofundir en l’obra: una xerrada introductòria, una exposició de llibrets, i finalment, la projecció sencera de l’òpera. L’acte era organitzat pel Laboratori de cultura del Centre cívic de Sant Narcís, sent la segona ocasió en què es tocava el tema operístic aquest curs o temporada.

Un moment del recital. Foto Toni Q.
09/02/2019

 

     La cèlebre soprano nord-americana Renée Fleming està realitzant una extensa gira de comiat com a cantant. Els amics de l’òpera de Girona hi vam voler estar present organitzant una baixada col·lectiva al Palau de la Música Catalana. Va ser el dimarts  5 de febrer 2019. En aquesta ocasió les entrades que aviat es van esgotar, es van haver d’agafar amb més de mig any d’anticipació i amb poc temps. En part per això el contingent va ser aquesta vegada de quinze aficionades/ats gironins.

Imatge de complementCinema i Musica Antiga al Truffaut Ampliar imatge
12/01/2019

 

   Al Cinema Truffaut de Girona, es projectaran, amb comentari previ, tres pel·lícules que tenen com a protagonista important la música clàssica. L’oferta cultural abastarà, a ritme quinzenal, tres dijous, entre mitjans gener i mitjans febrer. Organitzat per la Societat Handeliana de Girona.

144 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>