Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
29/09/2019

 

    Iniciat el curs, acabades les vacances, se’ns gira feina. Però tractant-se d’òpera és una dedicació dolça.

  A la vegada, us esmentem la programació que ja sabem del curs.

 

-         Apropament a Turandot, òpera de Puccini . CONFERÈNCIA (Adjuntem rètol)

o   Dijous 3-X, a les 19,30

o   Amb el divulgador musical Pol Avinyó

o   A la Casa de Cultura de Girona, a l’Auditori Viader.

-         Sopar operístic, el mateix 3-X, dedicat a Turandot. Cal inscripció prèvia: places limitades a 15 persones. 25€. A les 21h. (adjuntem rètol).

Imatge de complement Ampliar imatge
20/08/2019

 

    Amb 15 projeccions previstes:  8 òperes,  1 sarsurela i 6 ballets.

    El llistat que publiquem és una previsió d’inici de temporada. Poc abans de la projecció és recomanable que comproveu la programació de les sales:  Girona, Blanes i Platja d’Aro .

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
16/06/2019

 

     El dissabte 16 de juny es va celebrar un recital Líric amb la intervenció de Maite Mer (soprano) i Pau Zabala (piano). Hi va assistir prop d’un centener de persones.

Icona OperaGiroBus 2019-20 Ampliar imatge
29/04/2019

      La temporada 2019-2020 del Liceu podrà ser freqüentada amb més fcilitat per la nova oferta de places als Busos operístics entre Girona i el teatre barceloní.

     Es tracta de la cinquena edició de l'OperaGiroBus, organitzat pels Anics de l'Òpera de Girona, la biblioteca Carles Rahola. s'inclouran sis espectacles, per tant prop d ela meitat d elesobres líriques de gran format que ofereix el Liceu. 

Síntesi d ela convocatòria Ampliar imatge
17/04/2019

 

    Des de fa uns dies es pot gaudir i participar a Girona al votant de la lectura d’una biografia de Giacomo Puccini. És una iniciativa de la Biblioteca Carles Rahola, que participa en el projecte LiceuBib. Qui vulgui, i de manera gratuïta, pot recollir un exemplar de la biografia que porta per títol “Puccini” , escrita per Peter Siuthwell-Sander, que va sortir a Barcelona el 2002 editada per Robinbook. Els llibres es recullen al taulell de recepció de la biblioteca.

Els solistes vocals del concert, d'esquerra a dreta: Néstor Pindado, Gina Reiner i Maite Mer Ampliar imatge
09/04/2019

 Commemorant el moment històric del 11 de setembre, al cap de tres segles, Josep Rosinach Boronat(amb arranjaments de Jordi Nus) composà un fris musical que resseguix moments cabdals de la història de Catalunya, enumerant set episodis significatius. Es tracta d’una cantata per a cor, orquestra, tres solistes i cinc rapsodes, de subtítol “300 anys vencent” estrenada el 2014.

148 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>