Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
18/02/2016

             El dijous 18 de febrer s’ha celebrat, al centre Cívic Barri Vell-Mercadal com estava previst, la segona tertúlia programada per al present trimestre. L’hem dedicada a preparar la Passió segons sant Joan, de JS Bach, obra que el proper mes de març s’interpretarà a l’Auditori de Girona.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
29/01/2016

             L’acord de la Junta de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Girona del passat desembre s’ha començat a materialitzar. Volíem tenir un espai per parlar “a la nostra” i amb el protagonisme dels afeccionats de les nostres contrades. El que ha fet el primer pas preparant informació per parlar-ne ha estat el Miquel Ricart Palau. Ell va ser precisament  l’amic que va la proposta que va tenir tant bona acollida en el sopar trobada al que hem al·ludit. Prèviament havia preparat un material consultable mitjançant el web de l’associació, a l’apartat de tertúlies, un parell de setmanes abans de la trobada. Ha estat el 28 de gener del 2016.

Imatge de complement Ampliar imatge
27/01/2016

      De fa temps que es ve preparant un espectable a cavall de la formació i de l’espectacle públic a Girona. En camp és el del musical: música composada contemporàniament, barreja de concert amb instruments, veu i escenificació. Evidentment, els que apreciem el camp de la lírica i en general de la veu humana, la música, la dansa, celebrem en sí mateix la proposta i, també, com a pedrera de practicants i d’afeccionats als gèneres artístics implicats.

      La proposta és de celebrar d’entrada, singularment per l’esforç de mobilització que s’ha fet i que s’està fent. El subtítol de la iniciativa: “projecte pedagògic de ciutat” ja ho denota. 

Imatge de complement Ampliar imatge
25/01/2016

     Aquest mes de gener l'anunci públic que l'artista Frederic Amat ha proposat una actuació de reforma de la façana del Liceu ha generat un creuament d'opinions en relació al principal teatre d'òpera del país sense gaires precedents.

Imatge de complement
12/01/2016

 

      Acabem de penjar una "guia" que pretén facilitar l'apropament i coneixement general ràpid i pràctic a la penúltima òpera de Verdi, Per cert, una de les considerades de més qualitat.

Imatge de complement Ampliar imatge
11/01/2016

       El grup Música Antiga de Girona ha presentat en concert, a l'Auditori de la Mercè de Girona" un programa sota el títol "Nada les de la Catedral de Girona del s. XVIII". Ens en fem ressò a una article publicat al BLOC de l'associació.

133 Registres trobats.
<<<Pàgina  11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | >>>