Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
17/12/2015

        El dia 17-XII el Teatre Municipal de Girona acaba d’anunciar la temporada fins al juny del 2016. Entre les obres programades tenim l’ùnica òpera prevista a Girona per aquest curs: Otello de Verdi. Val la pena d’estar al cas perquè es tracta d’una gran obra i perquè és en els fases inicials que hom pot aconseguir les entrades que més interessin, dins de cada zona i preu. Els preus no són massa cars gràcies a que el teatre ofereix l’obra assumint pèrdues encara que vengui totes les entrades. Els preus són de 48 fins a 10 €.

Imatge de complement Ampliar imatge
07/11/2015

             Cecília Bartoli va estar entre nosaltres el passat dia 3 de novembre al Palau de la Música Catalana de Barcelona. El programa era interessant, en primer lloc per l’excepcional mezzosoprano italiana i després pel repertori d’àries barroques, moltes d’elles pensades per a castrats i avui en dia interpretades per mezzos o per contratenors. Obres que busquen el lluïment vocal i que procuren tota mena d’espectaculars efectes d’artifici.

Ampliar imatge
07/10/2015

          Presentem una conferència organitzada pels Amics de l’Òpera de Girona i amb el suport del Liceu de Barcelona i la Casa de Cultura de Girona, s’oferirà una xerrada que té la intenció d’ambientar i donar informació per a poder gaudir de l’òpera de Donizetti “Lucia di Lammermoor”.
    Serà:  dijous 3-XII-2015  /  a les 19,30 h.  /  a la Casa de la Cultura de Girona (en l’auditori Viader)  /  amb entrada gratuïta i oberta a tothom  / el conferenciant el Sr. Pol Avinyó

Imatge de complement Ampliar imatge
30/09/2015

     Els Amics de l'Òpera de Sabadell acaben de treure un fulletó en forma de quadríptic recordant la temporada que ens ofereixen aquest curs. Va perfecte que l’imprès sigui un "quadríptic" perquè són quatre les obres que ens ofereixen, la primera ja el proper octubre.

Imatge de complement Ampliar imatge
09/09/2015

                 És curiós que coneguem forces músics dels períodes barroc i clàssic d’Alemanya, Itàlia, França, ... i, en canvi, quasi cap nom de músics catalans coetanis. Encara menys de Girona. Resulta, però, que al voltant de la Catedral gironina hi havia institucions musicals que generaven i que han guardat un important patrimoni, molt concretament la Capella de música, organisme reglamentari en les seus catòliques d’ençà del Concili de Trento (acabat el 1563). La cosa està a l’abast però poca gent s’ha preocupat de donar-hi vida.

      El tema que tractem és notícia. Ja fa quinze anys que ha sorgit a les nostres contrades el grup Música Antiga de Girona. Ara que el col·lectiu porta ja una trajectòria ben meritòria i de continuïtat, bé val que des de l’Associació dels Amics de Girona hi dediquem uns comentaris. Pensem en aquesta entitat també perquè està a punt d’oferir un important concert amb un Rèquiem català de l’últim terç del segle XVIII, composat per Francesc Juncà (Auditori de Girona, 10-X-2015 –teniu un enllaç a l’espectacle al final de l’article-).

Imatge de complement Ampliar imatge
04/09/2015

      El divendres 4 de setembre del 2015 el programa Notes de Clàssica ha invitat a Maite Mer, la presidenta dels Associació d’Amics de l’Òpera de Girona dins de la secció principal del dia. El citat programa correpon a l’emi8ssora Catalunya Música, l’emissora especialitzada en continguts de clàssica dins del grup de Catalunya Ràdio.

122 Registres trobats.
<<<Pàgina  11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | >>>