Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement Ampliar imatge
22/11/2017

     Acabem de tenir notícia que a l’espai cultural figuerenc La Cate hi ha programat un cicle de sis transmissions operístiques sota el títol Òpera en directe. Seran cinc òperes i un ballet. Depenent del teatre les òperes es transmeten a un quart o a tres quarts de vuit de la tarda. Podeu consultar el programa de La Cate que trobareu annex en aquesta notícia.

Imatge de complement Ampliar imatge
24/10/2017

 Publiquem una molt senzilla partitura manuscrita, del capità A. Campredon que va ser trobada a Girona entre el fons documental d’uns antics gestors.

Imatge de complement a partir de foto de la diada d'en Toni fernández Veure galeria Ampliar imatge
23/10/2017

      La segona òpera de la temporada a la que hem assistit amb l’òperabus promogut pels Amics de l’Òpera de Girona ha estat Un Ballo in Maschera, de Verdi. En aquesta ocasió, el 21 d’octubre, la sortida ha coincidit amb la gran manifestació a Barcelona per a demanar l’alliberament dels presos polítics, els Jordis. Això ha comportat algun canvi en l’horari i sistema d’arribada, com ja es comentarà.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
17/09/2017

      El divendres 15 de setembre un contingent de gironins vam anar a veure l’òpera de Rossini “Il Viaggio a Reims”, obra encarregada per a celebrar las cerimònies de coronació de l’absolutista Carles X de França.  Il Viaggio és una obra poc representada, primer perquè tot just fa 33 anys que es va recuperar i, també, donat que es necessiten entre 14 i 18 cantants solistes. Uns dies abans s’havia fet a Girona una conferència de presentació.

Il·lustració de Julià Pascual per als Ampliar imatge
15/09/2017

       Al llarg del mes d'octubre el Liceu oferirà fins a 14 funcions d'Un Ballo in maschera de Giuseppe Verdi. El bus operístic des de Girona ens hi portarà el dia 21 d'octubre.

Programa 2017-18 Ampliar imatge
05/09/2017

    Com ja és tradicional els Ocine de Girona ofereixen una nova temporada d'òpera i un parell de ballets. Entre tot es podran veure catorze títols. La majoria, onze, s'ofereixen en directe (s'indica Live en aquest cas) i tres van en diferit.

    La majoria d'obres i fins a vuit estaran escenificades al ROH de Londres, dues a París (l'Opéra National) i altres quatre a Sydney, Viena, Lieja i Barcelona, en aquest darrer cas el Romeu i Julieta.

152 Registres trobats.
<<<Pàgina  11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | >>>
Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona