Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
17/05/2017

     Com en anys anteriors, els Amics de l’Òpera de Girona hem estat presents a l’espectacle Òpera a la fresca. Era el diumenge 14 de maig. És una manera de treure dels reductes elitistes i/o minoritaris el món de l’òpera. El moment és potser el més adequat: han volgut els astres que el Dia europeu de l’Òpera coincideix aproximadament amb Girona Temps de Flors. Moment, doncs, d’afluència i de gaudi de diverses formes de bellesa, que així ens entra per molts sentits: l’oïda, evidentment; la vista, donat que sempre s’ha procurat donar un toc vistós, per exemple amb els maquillatges, i com no, l’olfacte, donat que la gent està envoltada i visita aquell mateix dia força espais florals.

A punt d'entrar al Metropolitan el dia del 50 aniversari Ampliar imatge
17/05/2017

             El Met, el Metropolitan Opera de Nova York, és possiblement el més influent centre operístic en l’actualitat. Si més no el més potent. Cap altre teatre aconsegueix reunir la quantitat i la notorietat d’artistes lírics. Ho ha demostrat amb escreix a inicis del present mes maig per a celebrar el 50 aniversari de la construcció del nou edifici del Lincoln Center. Allà es van reunir més d’una quarantena de cantants, entre els més famosos del moment [PODEU VEURE el programa a les fotos 2 i 3].

       Hem pogut recollir informació de primera mà d’una de les associades dels Amics de l’Òpera de Girona, la Sra. Àngela Mas que ens ha facilitat imatges i les seves impressions de la Gala 50. Noms ben consagrats com Beczala, Damrau, DiDonato, Domingo, Garanca, Hvorostovsky, KaufmannLeonard, Levine -el director-, Meade, Netrebko, Opolais, Pape, Zajick, ... van estar presents en una mateixa vetllada. Vaja, el somni de molts aficionats en una sola tacada.

Imatge de complement Ampliar imatge
17/05/2017

     Com ja ve sent habitual, el mes de juliol ens presentarà en espais públics i gratuïts, ja des vespre, una funció operística complerta i en directe. Es tracta del "Liceu a la Fresca". Són ja moltes les poblacions de les comarques gironines que s'han vingut sumant a la transmissió. A la ciutat de Girona està previst fer la projecció, en pantalla gran, a la Plaça dels Jurats, tal com es va fer l'any passat.

     Podreu consultar en els mitjans de comunicació totes le spoblacions que s'hi impliquen. La transmissió dels senyal és en directe i a les 10 del vespre, el 21 de juliol.

Ampliar imatge
29/04/2017

     El 28 d'abril, en l'àmbit d'un grup d'amistat dels voltants de Bordils i Celrà, els Xarucs, s'ha realitzat una conferència de presentació de l'òpera mozartiana Don Giovanni, obra que, com es tindrà present, s'interpretrà properament al Liceu, el mes de juny. 

Un moment de Música al Carrer, a Girona, el maig de 2016 Ampliar imatge
24/04/2017

        Com és habitual el mes de maig i organitzat per l’Ajuntament de Girona es celebra un seguit de d’actuacions a la Plaça del Vi. L’acte forma part, a la vegada, de les activitats de Temps de Flors així com de el Dia Europeu de l’òpera. Serà:

-         Diumenge 14 de maig 2017

-         A la plaça del Vi de Girona

-         En diverses actuacions entre les 12 del matí a les 6 de la tarda.

-         Accés lliure i gratuït

     I, important per als socis de l’Associació d’Amics de l’Òpera: s’aprofitarà la jornada per a repartir els carnets d’associats a les persones que no el van recollir en l’assemblea-sopar de desembre.

               Us hi esperem a tots/es.

Logo Busos 17-18 Ampliar imatge
22/04/2017

 S’organitzen busos des de Girona, oberts a tothom, per anar en grup al Liceu. Per les funcions que comencen a les 17h, els busos sortiran a les 14:30, i per les de les 20h, els busos sortiran a les 17:15h

           Les obres són:

   15-IX-2017.-   Viaggio a Reims de Rossini.   Cost:  110€ (socis 105€), inclosos entrada –de bona visibilitat-
 i vaitge.

     21-X-2017.-   Un Ballo in maschera de Verdi.   Cost:  110€ (socis 105€), inclosos entrada -de bona visibilitat- i vuiatge.

   12-I-2018.-  L'elisir d'amore  de Donizetti.   Cost:  100€ (socis 95€). Inclosos entrada –de bona visibilitat- i viatge.

   18-III-2018.-  Andrea Chénier  de Girdano.    Cost:  110€ (socis 105€). Inclosos entrada –de bona visibilitat- i viatge.

   8-VII-2018.-  La favorite  de Donizetti.    Cost:  100€ (socis 95€). Inclosos entrada –de bona visibilitat- i viatge.

      S’ha obtingut del liceu que totes les entrades tenen aplicat descomptes que van del 37 al 42% en comparació al cost de P.V.P. Per els socis d’Amics de l’Òpera de Girona hi ha un descompte de 5€ en totes les entrades que adquireixin.

 

INSTRUCCIONS PER A FER RESERVES

Les persones interessades han de fer les reserves, a partir de la data que vulguin, al correu:

operagironabus@gmail.com

 Posteriorment es rebrà un correu de resposta indicant si queden entrades i donant les dades i terminis per a realitzar l’ingrés corresponent en el compte de l’Associació d’Amics de l’Òpera.

 

 

    Adjuntem el links a la informació del Liceu.     Un bon resum visual de la temporada del mateix Liceu.

141 Registres trobats.
<<<Pàgina  11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | >>>