Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Veure galeria Ampliar imatge
27/12/2016

     Tots els elements s’alineaven en una conjuntura favorable i el pronòstic s’ha acomplert. El Liceu acaba d’oferir aquest mes de desembre cinc representacions de l’obra més rupturista de Richard Strauss, la seva Elektra del 1909. L’obra era la primera coproducció del compositor amb el llibretista Hofmannsthal, obrint així una col·laboració de les més reeixides de la història de l’òpera.

Instantània del sopar operístic gironí del desembre del 2015 Ampliar imatge
27/11/2016

             Tal com és habitual en el mes de desembre es durà a terme la trobada de l’assemblea de socis de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Girona. A continuació es realitza una trobada  oberta de convivència i cant, en forma de sopar-concert. Mentre l’assemblea està només dedicada als socis i sòcies, el sopar resta obert a qualsevol persona que vulgui compartir una trobada en la que a més d’un àpat conjunt s’aprofita per a fer un petit recital de cançons i finalment una cantada nadalenca col·lectiva.

Imatge de complement Ampliar imatge
27/11/2016

             Enguany el T. Municipal gironí augmentarà l’oferta d’espectacles operístics. La noticia és de celebrar. És important, però, que hi hagi una bona acollida de públic per a facilitar que l’òpera es segueixi programant en següents edicions.

Un detall de Les Noces en al funció que vam veure. Foto de la Pilar Font Veure galeria Ampliar imatge
22/11/2016

             El diumenge 20 de novembre s’han iniciat les anades d’òpera de la temporada. En el bus, que va sortir de l’habitual zona de darrere el parc central, érem 42 afeccionats, de pet cap a la capital a veure l’espectacle. Ja en el viatge va començar el “calentament”: aprofitant el micro del bus es van fer diversos comentaris tant organitzatius com de contingut. L’obra no tenia desperdici, doncs anàvem a veure Les Noces de Figaro del Mozart. Poca broma.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
11/11/2016

 Segona sessió del cicle de xerrades d’apropament a l’òpera que posteriorment es van a veure en colla amb els busos operístics. El divulgador musical i historiador Pol Avinyó va intervenir el dijous dia 10 de novembre a l’auditori Viader de la Casa de la Cultura de Girona. L’obra era Le nozze di Figaro, un dels grans èxits de Mozart en vida. L'obra serà contemplada al Liceu el dia 20-XI pels expedicionaris que s'hi han apuntat, una mica més de quarant apersones.

Un moment de la xerrada del dia 10-X-2016 Ampliar imatge
12/10/2016

         El passat dilluns, 10 d’octubre del 2016, s’ha celebrat la primera de les conferències de la temporada que organitzen els Amics de Girona. La idea és d’anar comentant les obres que des de l’Associació s’organitzen, a manera de bus col·lectiu, per facilitar la seva audició presencial en diversos indrets de Catalunya.

122 Registres trobats.
<<<Pàgina  11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | >>>