Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Xerrada dels Amics de l'Òpera de Girona Ampliar imatge
20/09/2016

     Per tal de contribuir a la preparació d’òperes que s’interpretaran en les nostres contrades de manera imminent, els Amics de l’Òpera de Girona organitzen, com en el curs anterior, un cicle de xerrades sota el títol genèric “Apropament a …”, referit a obres concretes.

   Són xerrades que s’ofereixen de manera oberta i gratuïta, a la Casa de la Cultura de Girona, a les 19,30. Seran:

 

- 10-X.-  Don Giovanni  de Mozart, per Joan Manel Barceló

- 10-XI.-  Le Nozze di Figaro de Mozart, per  Pol Avinyó

- 26-I.-    Werther  de Massenet , per Pol Avinyó

- 16-III    Rigoletto de Verdi, per Pol Avinyó

- 27-IV    Carmen  de Bizet,   per Joan Manel Barceló

 

         Els títols coincideixen amb les obres triades per anar-les a veure des de Girona amb un bus col·lectiu que també organitza l’Associació d’Amics de l’Òpera de Girona, desplaçant-se a teatres del nostre entorn, especialment al Liceu de Barcelona i en alguna ocasió al Teatre de La Faràndula de Sabadell.

 

         Complementàriament amb l’esmentat cicle, també anunciem la presentació, en aquest cas una horeta abans de la funció, de l’òpera que s’interpretarà enguany al Teatre Municipal de Girona:

 

- 5-III     Manon Lescaut  de Puccini,   per Joan Manel Barceló. Serà a les 17h al saló de descans del Teatre Municipal de Girona.

Wagner. caricatura de Julià Pascual, 2013 Ampliar imatge
15/08/2016

 És costum del Museu d’Art de Girona (Md’A) de treure del fons de reserva (els dipòsits del meseu on hi ha les obres no exposades) i exposar mensualment una obra que es mostra en la sala del museu que més se li escau. Es tracta de La peça del mes.

      El proper setembre serà exposada una obra de la que no es sap ben res. En l’actual catàleg consta amb el nom de Personatges medievals, però és provable que es tracta d’un títol genèric a falta de saber-ne l’original. Tampoc es coneix l’autor ni la datació. La principal pista sobre què tracta i sota quines influències artístiques podem entendre el quadre  el dóna la música. Veureu l'obra a la sala 17.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
04/08/2016

 FITXA TÈCNICA

         Quarta audició del 36è Festival  de Torroella de Montgrí. 3 d’agost del 2016. A l’Espai ter. Com a intèrprets:  Albert Casals, Follet (tenor);  Erika Escribá, Nadala (soprano); Àlex Sanmartí, Arnau (baríton);  Carles Daza, comte Guillem i comte Martí (baríton). Amb  l’ Orquestra de Cadaqués dirigida per Jaime Martín, director. I ambel Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados dirigit per Xavier Puig. 

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
25/07/2016

          El diumenge 24 de juliol del 2016 hem anat a veure La Flauta Màgica al Liceu. Ha estat l’última d eles tres sortides programades pels Amics de l’Òpera de Girona per acudir a veure funcions, a Barcelona i a Sabadell. En aquesta ocasió hem estat 43 expedicionaris.

Una instantània de la conferència Veure galeria Ampliar imatge
15/07/2016

 Organitzada per l’Associació d’Amics de l’Òpera de Girona, el passat dia 14 de juliol (a les 19,30h) s’ha realitzat una xerrada pública, per a promoure el coneixement, i per a preparar l’audició per als que hi puguin anar, de l’última òpera de Mozart. Es va comptar amb l’assistència d’una cinquantena de persones a l’Auditori  Viader de La Casa de Cultura de Girona

 

Bus operístic des de Girona Ampliar imatge
08/07/2016

      Continuant la iniciativa iniciada la temporada que ara s'acaba, es planteja una segona edició d'anades col·lectives, en bus, als principals centres operístics del país: El Liceu de Barcelona i el tatre La Faràndula de Sabadell.

 

     Després de la bona acollida que ha ting la primera edició, amb 40 participants per anada, ampliem la quantitat d’obres i viatges que podeu escollir. La iniciativa està oberta a tota persona que hi vugui assitir.  Us indiquem les obres seleccionades.

   

LLOC

ÒPERA

DATA

COST

(entrada + viatge

 

 

 

 

Liceu

Le Nozze di Figaro

de Mozart

20-XI-2016

95 €  (zona 3)

Liceu

Werther de Massenet

Amb tenor Piotr Beczala

 

3-II-2017

105 €  (zona 3)

Liceu

Rigoletto de Verdi

26-III-2017

105 €  (zona 3)

Sabadell

Carmen de Bizet

5-V-2017

69 €  o  45 €  

Liceu

Don Giovanni de Mozart

30-VI-2017

90€  (zona 3)

 

 

122 Registres trobats.
<<<Pàgina  11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | >>>