Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Diverses imatges de les intervencions des del balcó de la Maite Mer Ampliar imatge
30/03/2020

  

Són diverses les iniciatives musicals que s’emprenen per a mantenir viva la flama de la música en mig de la severa epidèmia que ens ha envaït. I concretament en el camp de la Lírica. Des de Girona, la fundadora de l’Associació dels Amics de l’Òpera de Girona, la soprano Maite Mer, ha ofert diverses cantades, a capella des del balcó de casa.

 

Música accessible en temps de crisi Ampliar imatge
17/03/2020

 

 

     Reaccionant a la situació catastròfica de l’epidèmia que patim, diversos centres operístics i de música clàssica han volgut afrontar els temps difícil posant a l’abast d ela gent música de la que disposen, de manera gratuïta. Esmentem tot seguit alguns dels centres que faciliten accés a enregistraments.

    És un recurs més per donar contingut a aquests dies difícils i que ens limiten. És d’agrair.

Portada filmació Ampliar imatge
24/02/2020

       És costum des de fa un parell d'anys d'acabar les conferències de presentació d'òperes que s'anirna a veure al Liceu amb un sopar operístic. S'organitza des dels Amics de l'Òpera de Girona. Cada àpat està dedicat i "personalitzar" a l'obra que s'està treballant. D'una sessió recent se n'acaba de realitzar una presentació animada que aquí pengem

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
21/02/2020

 

     En el marc dels prolegòmens del seu espectacle Òpera de què vas? (Auditori de Girona, 1-III-2020), el Marcel Gorgori ha acceptat la invitació dels Amics de l’Òpera de Girona d’oferir una conferència a la ciutat. El tema triat ha estat Recursos vocals i interpretatius dels cantants d’òpera.

 

Imatge de complementFoto dels participants a la reunió, ja al final de la trobada Ampliar imatge
14/02/2020

 

    El dimecres 12 de desembre es va celebrar una reunió al Liceu entre la direcció del teatre i una delegació dels Amics de l'Òpera de Girona. Va ser una trobada per afermar el mutu coneixement i revisar la col·laboració.

 

Dimonis i òpera Veure galeria Ampliar imatge
23/01/2020

      El divendres 24 de gener del 2020 es va realitzar una conferència amb el títol "El Dimoni a l'òpera". Es va realitzar al Centre Cívic de Sant Narcís en el marc de les celebracions per la recent reconstrucció del Pont del Dimoni, estructura medieval que comunicava els sectors de Santa Eugènia i Sant Narcís, en l'actual ciutat de Girona.

    L’acte va ser organitzat pel Laboratori de Cultura de Sant Narcís, amb el suport del Centre Cívic de Sant Narcís i la colla de Geganters de Santa Eugènia. Feu la presentació la Sra. Conxa Masià.

148 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>