Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Portada filmació Ampliar imatge
24/02/2020

       És costum des de fa un parell d'anys d'acabar les conferències de presentació d'òperes que s'anirna a veure al Liceu amb un sopar operístic. S'organitza des dels Amics de l'Òpera de Girona. Cada àpat està dedicat i "personalitzar" a l'obra que s'està treballant. D'una sessió recent se n'acaba de realitzar una presentació animada que aquí pengem

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
21/02/2020

 

     En el marc dels prolegòmens del seu espectacle Òpera de què vas? (Auditori de Girona, 1-III-2020), el Marcel Gorgori ha acceptat la invitació dels Amics de l’Òpera de Girona d’oferir una conferència a la ciutat. El tema triat ha estat Recursos vocals i interpretatius dels cantants d’òpera.

 

Imatge de complementFoto dels participants a la reunió, ja al final de la trobada Ampliar imatge
14/02/2020

 

    El dimecres 12 de desembre es va celebrar una reunió al Liceu entre la direcció del teatre i una delegació dels Amics de l'Òpera de Girona. Va ser una trobada per afermar el mutu coneixement i revisar la col·laboració.

 

Dimonis i òpera Veure galeria Ampliar imatge
23/01/2020

      El divendres 24 de gener del 2020 es va realitzar una conferència amb el títol "El Dimoni a l'òpera". Es va realitzar al Centre Cívic de Sant Narcís en el marc de les celebracions per la recent reconstrucció del Pont del Dimoni, estructura medieval que comunicava els sectors de Santa Eugènia i Sant Narcís, en l'actual ciutat de Girona.

    L’acte va ser organitzat pel Laboratori de Cultura de Sant Narcís, amb el suport del Centre Cívic de Sant Narcís i la colla de Geganters de Santa Eugènia. Feu la presentació la Sra. Conxa Masià.

La façana del nou local Veure galeria Ampliar imatge
13/01/2020

 

   El dilluns 13 de gener s'obria per primera vegada al públic un despatx fixe dels Amics de l'Òpera de Girona. El local es troba a l’Hotel d’Entitats de Girona, que depèn de la Generalitat.

        Restarà obert al públic de manera regular tots els dilluns, de les 18 a les 19 hores. Va semblar que l'ocasió es mereixia una petita celebració, a manera d'aperitiu.

Imatge de complement Ampliar imatge
28/12/2019

 

     TORRE DEL LAGO- VERAGGIO - TOSCANA

 

Del 16 al 19 de juliol del proper any 2020 hem organitzat un viatge a La Toscana, per a gaudir del 66è festival Puccinià que té lloc a  Torre del Lago, on Puccini hi va viure i  va compondre algunes de les seves òperes més conegudes com Madame Butterfly.

 

152 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona