Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
16/06/2019

 

     El dissabte 16 de juny es va celebrar un recital Líric amb la intervenció de Maite Mer (soprano) i Pau Zabala (piano). Hi va assistir prop d’un centener de persones.

Icona OperaGiroBus 2019-20 Ampliar imatge
29/04/2019

      La temporada 2019-2020 del Liceu podrà ser freqüentada amb més fcilitat per la nova oferta de places als Busos operístics entre Girona i el teatre barceloní.

     Es tracta de la cinquena edició de l'OperaGiroBus, organitzat pels Anics de l'Òpera de Girona, la biblioteca Carles Rahola. s'inclouran sis espectacles, per tant prop d ela meitat d elesobres líriques de gran format que ofereix el Liceu. 

Síntesi d ela convocatòria Ampliar imatge
17/04/2019

 

    Des de fa uns dies es pot gaudir i participar a Girona al votant de la lectura d’una biografia de Giacomo Puccini. És una iniciativa de la Biblioteca Carles Rahola, que participa en el projecte LiceuBib. Qui vulgui, i de manera gratuïta, pot recollir un exemplar de la biografia que porta per títol “Puccini” , escrita per Peter Siuthwell-Sander, que va sortir a Barcelona el 2002 editada per Robinbook. Els llibres es recullen al taulell de recepció de la biblioteca.

Els solistes vocals del concert, d'esquerra a dreta: Néstor Pindado, Gina Reiner i Maite Mer Ampliar imatge
09/04/2019

 Commemorant el moment històric del 11 de setembre, al cap de tres segles, Josep Rosinach Boronat(amb arranjaments de Jordi Nus) composà un fris musical que resseguix moments cabdals de la història de Catalunya, enumerant set episodis significatius. Es tracta d’una cantata per a cor, orquestra, tres solistes i cinc rapsodes, de subtítol “300 anys vencent” estrenada el 2014.

L'elisir al Municipal Veure galeria Ampliar imatge
05/03/2019

  

     El diumenge 3 de març del 2019 s’interpretava al teatre Municipal de Girona l’òpera de Donizetti  L’elisir d’amore. Era, com a mínim. la novena vegada que s’oferia en aquest teatre. La sessió va tenir una bona entrada, propera al ple absolut. Els aplaudiments finals van mostrar una bona satisfacció dels assistents. De manera prèvia es va realitzar una xerrada breu de presentació per part dels Amics de l’Òpera de Girona.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
10/02/2019

 

     El divendres dia 8 de febrer 2019, es va oferir una sessió àmplia, centrada en l’òpera Turandot, de Puccini, realitzada per part dels Amics de l’Òpera de Girona. S’hi van aplegar tres elements per aprofundir en l’obra: una xerrada introductòria, una exposició de llibrets, i finalment, la projecció sencera de l’òpera. L’acte era organitzat pel Laboratori de cultura del Centre cívic de Sant Narcís, sent la segona ocasió en què es tocava el tema operístic aquest curs o temporada.

152 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona