Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

L'elisir al Municipal Veure galeria Ampliar imatge
05/03/2019

  

     El diumenge 3 de març del 2019 s’interpretava al teatre Municipal de Girona l’òpera de Donizetti  L’elisir d’amore. Era, com a mínim. la novena vegada que s’oferia en aquest teatre. La sessió va tenir una bona entrada, propera al ple absolut. Els aplaudiments finals van mostrar una bona satisfacció dels assistents. De manera prèvia es va realitzar una xerrada breu de presentació per part dels Amics de l’Òpera de Girona.

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
10/02/2019

 

     El divendres dia 8 de febrer 2019, es va oferir una sessió àmplia, centrada en l’òpera Turandot, de Puccini, realitzada per part dels Amics de l’Òpera de Girona. S’hi van aplegar tres elements per aprofundir en l’obra: una xerrada introductòria, una exposició de llibrets, i finalment, la projecció sencera de l’òpera. L’acte era organitzat pel Laboratori de cultura del Centre cívic de Sant Narcís, sent la segona ocasió en què es tocava el tema operístic aquest curs o temporada.

Un moment del recital. Foto Toni Q.
09/02/2019

 

     La cèlebre soprano nord-americana Renée Fleming està realitzant una extensa gira de comiat com a cantant. Els amics de l’òpera de Girona hi vam voler estar present organitzant una baixada col·lectiva al Palau de la Música Catalana. Va ser el dimarts  5 de febrer 2019. En aquesta ocasió les entrades que aviat es van esgotar, es van haver d’agafar amb més de mig any d’anticipació i amb poc temps. En part per això el contingent va ser aquesta vegada de quinze aficionades/ats gironins.

Imatge de complementCinema i Musica Antiga al Truffaut Ampliar imatge
12/01/2019

 

   Al Cinema Truffaut de Girona, es projectaran, amb comentari previ, tres pel·lícules que tenen com a protagonista important la música clàssica. L’oferta cultural abastarà, a ritme quinzenal, tres dijous, entre mitjans gener i mitjans febrer. Organitzat per la Societat Handeliana de Girona.

Un moment del concert (foto Toni Quintana) Veure galeria Ampliar imatge
29/12/2018

 

     A mitjans de desembre es realitza tradicionalment la trobada anual de l’Associació dels Amics de l’Òpera de Girona. Enguany s’ha celebrat el 13 de desembre del 2018, al Restaurant El Pati Verd (Hotel Carlemany) de Girona, amb més de trenta participants. Com explicarem, els continguts de la trobada van ser densos.

Un moment d ela xerrada de presentació (foto Marina Donat) Ampliar imatge
29/12/2018

 

     Aquest mes de desembre, concretament el dia 7, Els amics de l’òpera de Palafrugell organitzaven la seva tradicional audició d’una òpera mitjançant la projecció de la mateixa en format de sala de conferències. L’assistència sobrepassava la trentena de persones. Aquesta és una activitat que realitzen de manera regular i trimestrals cada primer divendres del trimestre.

148 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>