Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Un moment de la sortida. Foto Carme Llac Veure galeria Ampliar imatge
04/02/2017

             El dijous dia 2 de març un bus operístic gironí anava al Liceu portant-nos a veure l’òpera Werther de Jules Massenent. Venia organitzat pels Amics de l’Òpera de Girona. El drama està basat en la famosa novel·la de Goethe, Les tribulacions del jove Werther. Al Liceu no es representava des de feia 25 anys tot i que la presència en aquest teatre de l’obra ha estat sovintejada, ja que la que veiem era la 17ª reposició de la composició de Massenet, amb una seixantena de representacions prèvies.

Cartell de l'obra realitzat per Julià Pascual per als afeccionats gironins Veure galeria Ampliar imatge
27/01/2017

      El dijous 26 de gener del 2017 s’ha realitzat a l’Auditori Viader de la Casa de cultura gironina un apropament a l’obra proposada. El xarlista era el Pol Avinyó, divulgador musical vinculat al departament de promoció del Liceu. Com és habitual es tractava de facilitar el coneixement de l’obra que s’anirà a veure col·lectivament amb el Bus operístic (Girona-Liceu) promogut des dels Amics de l’Òpera de Girona.

Imatge de complement Ampliar imatge
27/12/2016

            Per començar bé l’any els Amics hem previst obres en les que us invitem a venir en grup. Es tracta de tres títols del Liceu de Barcelona i tres que en els propers mesos oferirà el Teatre Municipal de Girona. En tots els casos els Amics hem aconseguit uns descomptes propers al 30% en els espectacles per a les persones que vingueu amb nosaltres. Podeu veure les obres i preus en oferta en la segona part de la notícia.

.

Una panoràmica del la trobada Veure galeria Ampliar imatge
27/12/2016

             Poc abans de Nadal, en aquest cas el dia 21 de desembre, seguint la tradició s’ha celebrat la trobada anual dels Amics de l’Òpera gironins. L’activitat es va fer en el restaurant El Pati Verd i va tenir quatre moments diferents. Unes estones van ser de reflexió sobre la situació actual de la lírica a les nostres contrades i altres van ser de gaudi i companyonia.

Veure galeria Ampliar imatge
27/12/2016

     Tots els elements s’alineaven en una conjuntura favorable i el pronòstic s’ha acomplert. El Liceu acaba d’oferir aquest mes de desembre cinc representacions de l’obra més rupturista de Richard Strauss, la seva Elektra del 1909. L’obra era la primera coproducció del compositor amb el llibretista Hofmannsthal, obrint així una col·laboració de les més reeixides de la història de l’òpera.

Instantània del sopar operístic gironí del desembre del 2015 Ampliar imatge
27/11/2016

             Tal com és habitual en el mes de desembre es durà a terme la trobada de l’assemblea de socis de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Girona. A continuació es realitza una trobada  oberta de convivència i cant, en forma de sopar-concert. Mentre l’assemblea està només dedicada als socis i sòcies, el sopar resta obert a qualsevol persona que vulgui compartir una trobada en la que a més d’un àpat conjunt s’aprofita per a fer un petit recital de cançons i finalment una cantada nadalenca col·lectiva.

144 Registres trobats.
<<<Pàgina  11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | >>>