Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Fotogaleries

Més...

Foto de la Galeria

El dijous 24 d'octubre del 2019 es van realitzar dues activitats de preparació i ambientació de la sortida que es farà per anar a veure, al Liceu, Doña Francisquita
En primer lloc, a la Casa de Cultura de Girona, es celebrà una conferència, amb el divulgador musical Pol Avinyó, amb assitència d'una trentena de persones.
Posteriorment es va compartir un sopar amb una quinzena de comensals inspirat en la sarsuela madrilenya d'Amadeu Vives. El Cocido madrileño, el Besugo, les castanyes i xocolata amb xurros en van ser els plats alusius. Els cuiners l'Alfons Bonet i en Joa Escuder, com ja és costum.

La sortida Turandot

El diumenge 67 gironins anavem a veure "Turandot" al Liceu. Va caldre utilitzar dos busos. Durant el viatge, tal com és habitual, es va fer comentari de l'obra que veuríem i dels aspectes organitzatius.
La cosa va anar molt puntual tant a l'anada com a la tornada. Pel que fa a la funció, una projecció prèvia ens va recordar que feia 20 anys de l'incendi i recuperació del teatre.Tal com han comentat els mitjans de comunicació l'expectació estava centrada en la producció escènica signada per furero Francesc Aleu.
Entre els participants hi va haver, en general, satisfacció pels intèrprets. Pel que fa a la producció la majoria la va veure bé i interessant pels aspectes visuals i d'innovació, però, no tothom ni en tot es va coincidir. La queixa més important va estar amb l'excés d'elements lumínics sobre l'escenari. També diversos participants van comentar que no els havia plagut la ubicació dels seients de què van disposar..