Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ AMICS DE L'ÒPERA DE GIRONA

Navegació

Menú principal

Fotogaleries

Més...

Foto de la Galeria

Per tal de preparar una òpera que properament s'anirà a veure al Liceu, aprofitant l'OperaGiroBus, la Butterfly de Puccini, els Amics d el'òpera han organitzat dues activitats:
A) Una conferència a la casa de la Cultura, amb la intervenció de Pol Avinyó
B) Una exposició de llibrets i fulletons de la referida òpera, procedents de la col·lecció de Joan Manel Barceló. La mostra s'exposà a davant de l'Auditori Viader una hora abans de la conferència.
C) Un sopar, inspirat en l'òpera referida, cuinat pels aficionats a la líric ai a cuinar per a les amistats, l'Alfons Bonet i en Joan Escuder. es va celebrar al Casino de Girona el mateix 20 de desembre.

L'Italiana en bus

La segona sortida amb el OperaGiroBus ha estat per anar a veure'n una de Rossini: "L'italiana in Algeri". L'expedició va portar a 57 gironins al Liceu. L'òpera és ben divertida i de música vigoritzant. El muntatge escenogràfic va ser colorista en una línia clàssica, amb veus correctes i alguns bons intèrprets: les crítiques han concidit a destacar els baixos que han assumit el paper de Mustafà (Luca Pisaroni -que és el que vam veure- i a Simón Orfila -de l'altre repartiment-), a la soprano Sara Blanch i al director d'orquestra Riccardo Frizza.